Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η πιο ιδιαίτερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο Instagram είναι αυτή (εικόνες)

Η Soph είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες για τη μητρότητα, αλλά και συμβουλές προς άλλες μαμάδες.

Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και αποτυπώνουν απλές καθημερινές στιγμές και βιώματα μίας μαμάς. Μας θυμίζουν τη ρεαλιστική πλευρά της μητρότητας, με τις καλές και τις κακές τις στιγμές, και όλες έχουν τη σημασία τους.

Η ιδιαίτερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο Instagram

ανακοινώσεις εγκυμοσύνης μέσω Social Media είναι πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια για τους νέους γονείς. Η Soph ανακοίνωσε μερικούς μήνες πριν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να τα κάνει.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο Instagram λογαριασμός είναι μία ειλικρινής αντανάκλαση της μητρότητα. Η ζωή ήταν δύσκολη τελευταία, οπότε το να κάνω μία εντυπωσιακή ανακοίνωση εγκυμοσύνης δεν ήταν προτεραιότητα και η επιβίωση από τη μία μέρα στην άλλη ήταν η δική μου πραγματικότητα. Επομένως, αυτή είναι η δική μου ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η αλήθεια πίσω από το πρώτο τρίμηνο» έγραψε στο Instagram της κάτω από μία φωτογραφία της πάνω από τη λεκάνη του μπάνιου.

 

Άλλη ανάρτησή της εν μέσω καραντίνας ήταν:

«Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της υπομονής. Ρωτήστε τον σύζυγό μου και θα σας πει ότι έχω μηδαμινή υπομονή. Όταν λοιπόν ξεκίνησε η νηπιακή φάση, ήμουν παντελώς απροετοίμαστη (όπως άλλωστε και σε κάθε άλλο στάδιο) και η υπομονή μου δοκιμάστηκε πολύ. Εάν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο εστίασα τη φετινή χρονιά είναι να κάνω τον γιο μου να έχει περισσότερη υπομονή. Γιατί έχω παρατηρήσει ότι εάν εγώ έχω μηδαμινή υπομονή μαζί του, το ίδιο θα έχει και αυτός. Την περασμένη εβδομάδα, του χαμογέλαγα ενώ έσφιγγα τα δόντια και ήταν δύσκολο. Η τρίτη καραντίνα αποδεικνύεται ήδη δύσκολη, τουλάχιστον όμως φαίνεται ένα φως στην άκρη του τούνελ».

 

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή