Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η τρυφερή σχέση παιδιών και ζώων μέσα από τον φωτογραφικό φακό μίας μαμάς (pics)

Η Andrea Martin είναι μία βραβευμένη φωτογράφος που ζει με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της στη Δυτική Βιρτζίνια. Εκτός από τη φωτογραφία και την οικογένειά της, η Andrea έχει μία ακόμα μεγάλη αγάπη. Τα ζώα.

Αυτή της η αδυναμία ήταν και η αφορμή για να βγάλει μία σειρά από πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες παιδιών που πόζαραν στο φωτογραφικό φακό μαζί με κάποιο ζώο, κατοικίδιο ή μη.

«Υπάρχει κάτι μαγικό στη σχέση παιδιών και ζώων και στόχος μου είναι να απαθανατίσω αυτήν την αθωότητα που υπάρχει στο μεταξύ τους δέσιμο. Κάθε φωτογραφία μου αναδεικνύει τη σχέση αυτή με έναν τόσο ζωντανό, σχεδόν παραμυθένιο τρόπο, και τις κάνει δημιουργικές και διασκεδαστικές ταυτόχρονα.» έγραψε η Andrea στο blog της στο boredpanda.com

Πράγματι οι φωτογραφίες της θυμίζουν εικόνες από παραμύθι και αναδεικνύουν όλη την αθωότητα, την γαλήνη και την τρυφερότητα που κρύβει ένα παιδί. Για να το πετύχει βέβαια αυτό, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

«Φροντίζω πολύ τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίσεις, από την ένδυση και την τοποθεσία, μέχρι τα μαλλιά και το στήσιμο. Είναι τόσα πολλά αυτά που καθορίζουν την τέλεια εικόνα. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να μετατρέψει μία φωτογραφία από καλή σε καταπληκτική».

Τις φωτογραφίες της ανέβασε η ίδια η φωτογράφος στον λογαριασμό της στο Instagram της. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή