Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η φωτογραφία αυτής της μαμάς και της κόρης της κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Sara Wanselm, είναι μαμά δύο και παιδιών και έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα ο σύζυγός της τη φωτογράφισε τη στιγμή που βρισκόταν στην τουαλέτα. Οι πρωινές της ναυτίες την οδήγησαν στην λεκάνη και από πίσω της έτρεξε η κόρη της Celina, για να τη βοηθήσει. Αν και η ίδια ενοχλήθηκε που ο σύζυγός της τη φωτογράφησε με τη λεκάνη αγκαλιά, τελικά άλλαξε γνώμη και ανέβασε η ίδια τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.

«Ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – του ζήτησα ευγενικά να φύγει από δίπλα μου και έφυγε… Όταν αργότερα βγήκα από το μπάνιο τον ρώτησα, γιατί είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να με φωτογραφίσει σε αυτή την κατάσταση, μιας και δεν είναι κάτι που θέλω να θυμάμαι!».

Η απάντησή του ωστόσο, δεν ήταν αυτό που περίμενε η ίδια. Τι της είπε;

«Λοιπόν, είσαι χάλια κάθε μέρα τις τελευταίες 4 εβδομάδες. Ρωτάς τόσο εμένα, όσο και τον εαυτό σου αν αξίζει να νιώθεις έτσι, έτσι θέλησα να σου θυμίσω γιατί το περνάς όλο αυτό, επειδή αν και ακόμη και αυτό το κομμάτι της εγκυμοσύνης είναι το χειρότερο, θα σου φέρει κάτι υπέροχο στο τέλος. Θα σου φέρει κάποιον που θα σε αγαπά με ανιδιοτέλεια, ακόμη και στη χειρότερή σου μέρα. Ακόμη και τότε θα έχεις έναν άνθρωπο που θα σε νοιάζεται και δεν θα τον ενδιαφέρει αν έχεις να κάνεις μπάνιο τέσσερις μέρες ή κάνεις εμετό κάθε λίγο και λιγάκι. Θα θέλει να είναι δίπλα σου, όπως κι αν είσαι. Θα σου κρατά τα μαλλιά, θα σου χαϊδεύει την πλάτη και θα σου λέει ότι τα πας περίφημα. Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο είδα. Η πιο αγνή αγάπη!».

Η κόρη της όλο αυτό το διάστημα που η Sara αντιμετώπιζε όλα τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της, η κόρη της βρισκόταν πάντα εκεί για να της θυμίζει ότι στο τέλος όλα όσα κάνει θα αξίζουν γιατί θα κρατάει στην αγκαλιά της ακόμη ένα παιδί που θα την αγαπά όπως κι αν είναι.


Πηγή