Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ιδέες για δώρα …για τα πρώτα του Χριστούγεννα!

Γέννησε η κολλητή σας, η αδελφή σας ή η κουμπάρα σας και ψάχνετε δώρο για το μικρουλάκι που θα κάνει τα πρώτα του Χριστουγεννα;

Ας δουμε μερικές ιδέες. Αποφασίστε με σύνεση και πηγαίνετε να ψωνίσετε στοχευμένα για να αποφύγετε τον πανικό των ημερών!

1. Παιχνιδάκια για τα δοντάκια του
Τα περισσότερα πράγματα ξεκινάνε από τη δοκιμή στο στοματάκι του. Βρείτε κατι που να μπορεί να δαγκώνει για να ανακουφιστεί από την φαγουρα και την ενόχληση στα ούλα του.

2. Οτιδήποτε ανάβει, κινείται και έχει χρώματα θα του εξάψει τη φαντασία.
Ενα τραπεζάκι δραστηριοτητων, ένα ρομπότ, ένα πιάνο… Αναζητήστε φωτάκια και κουμπάκια και θα είστε μια χαρά!

Fisher-Price Bright Beats Dance & Move BeatBo

3. Πυτζαμάκια ή υπνόσακκοι
Υπάρχουν αστεία, χαριτωμένα, χριστουγεννιάτικα, ζεστά, φλις και όπως αλλιώς μπορείτε να τα φαντασείτε. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει και θα έχετε παρει κάτι πολύ χρήσιμο.
Little Lotus Sleeping Bag Combo

4. Στρωματακι.
Αν ειναι πιο μικρουλι, πάρτε του ένα στρωματάκι για να ξαπλώνει. Υπάρχουν με φατσουλες, με ζωάκια και με χιλιάδες σχέδια. Αν ειναι λιγο πιο μεγάλο και μπορεί και γυρίζει μπρούμυτα θα ασχοληθεί πολύ με τα σχέδια που θα ανακαλύψει!
Emoji Play Mat

5. Μπουρνουζάκια
Με αυτάκια, ουρίτσες, σχέδια και όπως αλλιώς τα ονειρευτήκατε, μπορείτε να τα βρείτε είτε σε καταστήματα βρεφικών, είτε στο ιντερνετ !
Nursery Critter Wraps

6. Βιβλία.
Για την ηλικία του. Μαλακά, σκληρά, τρσιδιαστατα, όλα μπορούν να είναι στη γκάμα των επιλογών σας!
Σχετική εικόνα

7. Μομπιλο
Μπαίνει πάνω απο την κούνια, κρεμονται στολίδια, φιγούρες, αστεράκια, έχει χρώματα, έχει ήχους και μπορεί να έχει και προβολέα στο ταβάνι. Θα κοιμούνται σαν πουλάκια!
Luxe Star Cloud Mobile

8. Γυμναστήριο.
Στρωματάκι με παιχνίδια που τους τραβάνε την προσοχή. Αν βρείτε και χριστουγεννιάτικο, ακόμη καλύτερα. Θα απασχοληθούν πολλές ώρες μ αυτό. Πολλές βδομάδες μαλλον.
The Emily & Meritt Activity Gym

9. Το κλασσικό παιχνιδια για μωρά κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις. Πλαστικοι κρίκοι, ντόνατς, ξύλινο, πλαστικό. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και κάντε το να γυμνασει το μυαλό και τα χεράκια του!
Learning Resources Smart Snacks Stack 'Em Up Doughnuts

10. Το σκυλάκι.
Συνήθως έιναι σκυλάκι και κάθε του πόδι κάνει κατι διαφορετικό. Ενα πατουσάκι λέει λεξούλες, ένα άλλο λέει χρώματα ή την άλφαβήτα, κάποιο ανοιγει και κλείνει και το άλλο τραγουδάει.
LeapFrog My Pal Scout


Πηγή