Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ιπποφαές: Γιατί θεωρείται ο φυσικός «σύμμαχος» κάθε δραστήριας μαμάς;

Το σπίτι, το νοικοκυριό, η ανατροφή των παιδιών, η μαγειρική, η καθαριότητα, οι δραστηριότητες των παιδιών και ταυτόχρονα η επαγγελματική επάρκεια, χαρακτηρίζουν μία μητέρα «δραστήρια», ενώ ταυτόχρονα απαιτούν από αυτήν αντοχές… υπεράνθρωπες. Από την άλλη, δεν είναι ασυνήθιστο, διάφορα «απρόοπτα» να διαταράξουν την καθημερινότητα αυτή, επιβαρύνοντάς την ακόμα περισσότερο: Μια παιδική ασθένεια για παράδειγμα, συνεπάγεται κατά κύριο λόγο από ξενύχτια, αϋπνίες, περιορισμό της ανάπαυσης και επομένως έξτρα κόπωση για τη σύγχρονη μητέρα.
Πώς μπορεί, λοιπόν, και τα καταφέρνει η μητέρα που θέλει να είναι «εντάξει» στις υποχρεώσεις της, που απολαμβάνει τους διαφορετικούς ρόλους που καλείται να υποστηρίξει, που είναι πάντοτε ήρεμη, γεμάτη κέφι και ενέργεια; Σε πολλούς μπορεί ο συνδυασμός να μοιάζει αδύνατος, όμως είναι αλήθεια πως υπάρχει τρόπος για μια μητέρα μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και να είναι δραστήρια – αρκεί να γνωρίζει πώς να επιλέξει τους σωστούς «συμμάχους» για να έχει στο πλευρό της.

Ο ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό κάθε δραστήριας μητέρας είναι το Superfoods Ιπποφαές Energy, ένα σύμπλεγμα υπερτροφών με ιπποφαές, τζίνσενγκ, ελευθερόκοκκο, σχισάνδρα, ασβαγκάντα, γκουαράνα, συνένζυμο Q10, βιταμίνες Β5, Β12 και φολικό οξύ. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός καλύπτει κάθε ανάγκη του οργανισμού που χρειάζεται άμεση ενέργεια, τόνωση, αντοχή και μείωση της κόπωσης – όσα δηλαδή ζητάει μια δραστήρια μητέρα που θέλει να φροντίσει τα παιδιά της, την οικογένειά της αλλά και τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο.

Κάθε ένα από τα παραπάνω φυσικά συστατικά, προσφέρει στον οργανισμό όσα χρειάζεται. Το ιπποφαές ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τις άμυνές του, καθώς είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και παρέχει μια συνεργιστική δράση με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει (δηλ. βιοφλαβονοειδή, πολυφαινόλες) που συμβάλλουν στην καλύτερη απορρόφηση και χρήση της. Δεν είναι τυχαίο πως το φυτό αυτό, ένας θάμνος που βγάζει πολύ μικρούς, στρογγυλούς, πορτοκαλί καρπούς, χαρακτηρίζεται ως «η πολυβιταμίνη της φύσης» : Περιέχει συνολικά πάνω από 190 ενεργά συστατικά, οι ευεργετικές ιδιότητες των οποίων αξιοποιούνται στο έπακρο από τη σύγχρονη επιστήμη και –κατ’ επέκταση– από τον σύγχρονο άνθρωπο.

ipofaees3

Το φαρμακευτικό φυτό τζίνσενγκ χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, ειδικά στην Ανατολική Ασία ως τονωτικό, κατά της αδυναμίας και της κόπωσης, ενώ ενισχύει την πνευματική και φυσική τόνωση. Ο ελευθερόκοκκος μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, αντιμετωπίζει την εξάντληση, βελτιώνει τη μνήμη ενώ έχει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η ασβαγκάντα βοηθά τον οργανισμό να αντεπεξέρχεται στο καθημερινό άγχος και χρησιμοποιείται ως τονωτικό, ενώ η σχισάνδρα, που είναι φυτό οι καρποί του οποίου είναι βρώσιμοι, χρησιμοποιούνται όμως και στη φαρμακευτική, έχει αντιοξειδωτική δράση, χαρίζει άμεση ενέργεια, πνευματική διαύγεια και μειώνει το στρες.

Το αναρριχώμενο φυτό γκουαράνα συναντάται στον Αμαζόνιο και οι καρποί του αποτελούν πλουσιότερη πηγή καφεΐνης από τους ίδιους τους κόκκους καφέ! Έτσι προσφέρει αύξηση ενέργειας, αναστολή της αυξημένης όρεξης, πνευματική εγρήγορση και ευεξία. Το συνένζυμο Q10 αποτελεί δομικό συστατικό για την ενέργεια κάθε κυττάρου, ενώ οι βιταμίνες Β5, Β12 και το φυλλικό οξύ συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία των ματιών και του ήπατος, σε ένα υγιές νευρικό σύστημα, στη μείωση της κόπωσης και της χοληστερόλης.

ipofaees4

Συνολικά, το σύμπλεγμα υπερτροφών Superfoods Ιπποφαές Energy διαθέτει όλα τα συστατικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα μιας δραστήριας μητέρας: Δρουν κατά της κόπωσης, προσφέρουν άμεση ενέργεια που διαρκεί, τόνωση, ενισχύουν την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθούν στην αντιμετώπιση κάθε πίεσης και στρες. Μία μόνο κάψουλα το πρωί, μαζί με το φαγητό, είναι αρκετή για να νιώσει κάθε μητέρα δυνατή, υγιής, γεμάτη κέφι, ζωντάνια και διάθεση. Κάθε πρόκληση μπορεί να αντιμετωπιστεί, με τη βοήθεια φυσικών συστατικών που δρουν ακριβώς εκεί που χρειάζεται.

Το μωρό που ξεκίνησε να περπατάει, δεν κάθεται στιγμή και θέλει συνέχεια τη μαμά να το ακολουθεί, τα μεγαλύτερα παιδιά που πρέπει να συνοδευτούν στις δραστηριότητές τους, το φαγητό της ημέρας, τις αγορές του σπιτιού, οι απαιτήσεις του γραφείου και ένα… έκτακτο ξενύχτι, όλα μοιάζουν πια εφικτά. Διότι η μητέρα που έχει στο πλευρό της το Superfoods Ιπποφαές Energy μπορεί να είναι γεμάτη ενέργεια, να έχει κέφι και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσει ό,τι προκύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και όταν το φως του ήλιου σβήνει…

ipofaees5

Το Superfoods Iπποφαές Εnergy, που τη βοηθάει όχι μόνο να έχει έναν δυνατό, υγιή οργανισμό, να είναι λαμπερή και ήρεμη ό,τι κι αν αντιμετωπίζει, είναι ο φυσικός σύμμαχος κάθε δραστήριας μαμάς. Ας «πάρουμε» τη δύναμή μας λοιπόν και ας ετοιμαστούμε για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, στην οικογένειά μας και στον κόσμο!


Πηγή