Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Και όμως αυτά τα αγοράκια είναι δίδυμα – Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες τους (pics)

Ο Daniel και ο David γεννήθηκαν πέρυσι τον Φεβρουάριο με μόλις λίγα λεπτά διαφορά και ο ερχομός τους επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στους Νιγηριανούς γονείς τους.

Τα δύο αγόρια δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους και το μόνο κοινό τους χαρακτηριστικό ήταν τα μεγάλα καστανά τους μάτια. Ο Daniel μοιάζει αρκετά στους γονείς του, Stacy και Babajide, και στη μεγάλη του αδερφή, ο David όμως γεννήθηκε αλμπίνος. Τα μαλλιά του είναι σγουρά και κόκκινα και η επιδερμίδα του κατάλευκη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, o αλμπινισμός είναι μία γενετική διαταραχή κάποιων γονιδίων που εμφανίζεται και κληρονομικά από την γέννηση σε περίπου 1 στις 20.000 γεννήσεις.

«Δεν ξέραμε ότι θα ήταν τόσο διαφορετικοί και ότι ο David είναι αλμπίνος. Οι εξετάσεις όταν ήμουν έγκυος και οι υπέρηχοι δεν είχαν δείξει κάτι, όποτε ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για εμάς όταν πρώτα γεννήθηκε ο Daniel με μαύρα μαλλιά και επιδερμίδα και μετά ο David με τα χρυσαφένια του μαλλιά. Γέννησα με καισαρική και θυμάμαι τους γιατρούς να μου λένε “Από ότι φαίνεται έχετε δύο τελείως διαφορετικά δίδυμα”. Πριν το καταλάβω οι νοσοκόμες άρχισαν να έρχονται για να τους δουν.» είπε η μαμά των δύο αγοριών στο boredpanda.com

O μπαμπάς των διδύμων, όπως εκμυστηρεύτηκε η Stacy, τα κοιτούσε για δέκα ολόκληρα λεπτά όταν γεννήθηκαν και είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει ο Θεός. Μάλιστα έχει δώσει και το παρατσούκλι Μr Golden στον David εξαιτίας των χρωμάτων του.

H Stacy αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και δημιούργησε ένα Instagram account για να ανεβάζει απολαυστικές φωτογραφίες των δίδυμων γιων της. Τα δύο αγόρια ήδη έχουν αρκετούς θαυμαστές και ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει πάνω από 18.000 followers σε διάστημα λίγων μηνών.

Δείτε φωτογραφίες των μικρών Daniel και David, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @danielanddavid2




Πηγή