Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κεραμεως από Θεσσαλονίκη: Τι είπε για μάσκες στα σχολεία (pics – vid)

Όπως τόνισε η κα Νίκη Κεραμεως μιλώντας στους εκπαιδευτικούς, ο ρόλος τον δασκάλων είναι πολύ σημαντικός, καθώς η εμπειρία δείχνει ότι τα μικρά παιδιά προσαρμόζονται καλύτερα στις οδηγίες. «Σας λατρεύουν, σας αγαπάνε και σας ακούν σε ό,τι και να τους λέτε, άρα ο δικός σας ρόλος είναι πραγματικά ιδιαίτερος», τους είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε δε, πως το 80% της κοινωνίας έλεγε να μην ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, ωστόσο, πείστηκαν και κατάλαβαν το ποσό σημαντικό είναι το παιδί να βρίσκεται στο φυσικό του χώρο, από ότι να παίζει σε πλατείες και σε δρόμους χωρίς κανόνες

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, όλα είναι έτοιμα για το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στα σχολεία της χώρας, οι προσλήψεις εκπαιδευτικών έγιναν φέτος νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια, τα βιβλία είναι στις θέσεις τους και περιμένουν τα παιδιά στα θρανία τους. Πρόσθεσε πως έχει γίνει ειδική προετοιμασία στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας, με μέτρα προστασίας και πρόληψης έναντι του κορωνοϊού και πως έχουν εκδοθεί και έχουν σταλεί στα σχολεία ειδικές οδηγίες και αναλυτικά το πως θα λειτουργήσουν από Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr


Πηγή