Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κοριτσάκι διακωμωδεί τα αστεία ντυσίματα των celebrities & βγάζει τις πιο απίθανες φωτογραφίες

Η Riley είναι ένα κορίτσι δέκα ετών με φαντασία, δημιουργικότητα και πολύ χιούμορ. Πριν από δύο χρόνια η μικρή Αυστραλέζα ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο project με τους γονείς της, και σήμερα οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το δεκάχρονο κορίτσι διακωμωδεί τα αστεία ντυσίματα γνωστών celebrities, φτιάχνοντας τα δικά της παρόμοια outfits με απλά υλικά που έχει στο σπίτι. Έπειτα, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, είναι ξεκαρδιστικό.

Η Riley ανέφερε στο boredpanda.com ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της ίδια και των γονιών της. «Είναι ένα οικογενειακό project που πιστεύαμε ότι θα είχε πλάκα να το κάνουμε όλοι μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο μπαμπάς της Riley βρίσκει συνήθως τις φωτογραφίες και έπειτα η μητέρα της, κάνει την τελική επιλογή για το ποιους celebrities θα αναπαραστήσουν. Όσο για το πόσο χρόνο τους παίρνει, η Riley ανέφερε ότι είναι κάτι που κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο και μπορεί να τους πάρει από δεκαπέντε μέχρι σαράντα πέντε λεπτά.

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή