Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κοριτσάκι υποδέχεται τα μεγαλύτερα αδέρφια του από το σχολείο – Θα «λιώσετε»

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία. Μεταξύ αυτών και οι Liam, Levi και Lucas, τρία από τα τέσσερα αδέρφια που πρωταγωνιστούν σε ένα TikTok βίντεο το οποίο κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο η μικρή τους αδερφή, Εmelia (Emmy) υποδέχεται τα τρία αγόρια που γυρίζουν από το σχολείο με τον πιο γλυκό τρόπο. Το κοριτσάκι τα περιμένει στο πεζοδρόμιο και μόλις τα βλέπει τους φωνάζει και τρέχει προς το μέρος τους με ανοιχτά χέρια για να τα αγκαλιάσει. Τα αγόρια την αγκαλιάζουν και αυτά, μία εικόνα που έκανε τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να «λιώσουν».

@almostindianwife

Try watching this without smiling ❤️❤️❤️?

♬ original sound – Brittany Muddamalle

 

Η Emelia είναι 18 μηνών και είναι η πρώτη φορά που έπρεπε να αποχωριστεί τα αδέρφια της αναφέρει η μαμά των τεσσάρων παιδιών, Muddamalle, στο Good Morning America. Η γέννησή της συνέπεσε με την πανδημία και όλο αυτό το διάστημα είχε συνηθίσει να περνάνε σχεδόν όλον τους τον χρόνο μαζί.

Οι γονείς των παιδιών κατάγονται από την Ινδία και σύμφωνα με την Muddamalle , η οικογένεια στην δική τους κουλτούρα είναι το παν.

«Ένα από τα βασικά πράγματα της ινδικής κουλτούρας είναι ότι η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να υπάρχει αυτή δυνατή αγάπη και δέσιμο μεταξύ των παιδιών μας» εξήγησε.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια likes και 75.000 σχόλια και όχι άδικα!


Πηγή