Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κωφή γιαγιά «μιλά» στο 9 μηνών εγγονάκι της με τη νοηματική. Η αντίδραση του μωρού θα σας συγκινήσει

Εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο με μια κωφάλαλη γιαγιά να επικοινωνεί με το μόλις 9 μηνών εγγονάκι της κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη πάνω από 650.000 προβολές, 3.600 likes και πάνω από 113 σχόλια.

«Πολύτιμο», «Μοναδική στιγμή», «Δάκρυα χαράς κυλούν στο πρόσωπό μου», «Υπέροχο», «Πολύ γλυκό», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου κάτω από το τρυφερό βίντεο που δείχνει την Pamela McMahon να «μιλά» στο 9 μηνών εγγονάκι της.

Τον Ιανουάριο δημοσίευσε για πρώτη φορά στο Facebook η Shari Joy McMahon. Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα της να κρατά στην αγκαλιά της, την εγγονούλα της. Και οι δύο είναι κωφάλαλες και στο βίντεο η γιαγιά προσπαθεί να μάθει στη μικρούλα τη νοηματική γλώσσα.

Το βίντεο κέρδισε αμέσως τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου και ιδιαίτερα τις καρδιές εκείνων που μεγαλώνουν ένα κωφάλαλο παιδί στην οικογένεια.

Για τη γιαγιά Pamela όμως, αυτό είναι κάτι που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και μάλιστα πολλές φορές. Στη φωτογραφία που έχει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φαίνεται η ίδια μαζί με τα άλλα 4 εγγονάκια της.

«Ναι, και τα 5 εγγονάκια μου είναι κωφά», έγραψε σε ένα από τα σχόλιά της και η Aria, η μικρούλα που θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι ένα από τα εγγονάκια της, που είχε το προνόμιο να δεθεί μαζί της μέσα από τη νοηματική γλώσσα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μικρή Aria, φαίνεται και από το χαμόγελό της, ότι καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται όλα εκείνα που της λέει η γιαγιά της και μάλιστα αντιδρά με τον πιο απίστευτο τρόπο. Δείτε το βίντεο παρακάτω!


Πηγή