Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Λίγων ημερών μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό – Απίθανες φωτογραφίες

Η Eweliny είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων και μεγαλύτερων μωρών. Είναι επίσης μητέρα δύο αγοριών, τα οποία όπως αναφέρει και η ίδια στο site της, είναι η κινητήριος δύναμη, η πηγή της έμπνευσής της και ο λόγος που άρχισε να φωτογραφίζει μωρά και παιδιά.

Η μαμά και καλλιτέχνης άρχισε τα κάνει τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στη φωτογραφία το 2016 και από το 2019 δουλεύει ως φωτογράφος πλήρους απασχόλησης. Συνειδητοποίησε την αγάπη της για τη φωτογράφιση νεογέννητων, λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, όταν δε σταμάτησε να τον φωτογραφίζει από τη γέννησή του και για έναν ολόκληρο χρόνο. Η Εweliny μάλιστα, αναφέρει ότι αυτό το είδος φωτογραφίας είναι αυτό που έχει μέσα στην καρδιά της.

Η φωτογράφος ανεβάζει πολλές από τις φωτογραφίες της στο επαγγελματικό προφίλ της στο Instagram και μία μόνο ματιά αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι προτιμά τα μίνιμαλ σκηνικά και τα γήινα χρώματα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες της έχει και το φυσικό φως, το οποίο συμβάλλει στην αρμονία που έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Eweliny φωτογραφίζει κυρίως νεογέννητα, μόνα τους ή με τους γονείς τους και η φωτογράφιση γίνεται συνήθως στο σπίτι της κάθε οικογένειας. Επιπλέον, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι εστιάζει στα πρόσωπα, τα συναισθήματα και τις στιγμές, και όχι τόσο στο σκηνικό ή τα outfits.

fotografies mwra eweliny 6

Η κάθε ανάρτηση της φωτογράφου συγκεντρώνει χιλιάδες likes και όχι άδικα, θα λέγαμε εμείς. Απολαύστε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Eweliny στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή