Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μάνος Πανταζής: Παιχνίδια στην πισίνα με την μόλις 10 μηνών κορούλα του

Έκτοτε η οικογενειακή του ευτυχία πολλαπλασιάστηκε. Ο Μάνος Πανταζής υπήρξε ένα από τα τοπ μόντελ (και ένας από τους πιο hot άνδρες -να τα λέμε κι αυτά-) της δεκαετίας του ’90 και μόλις στα 43 του απέκτησε το δεύτερο παιδί του (έχει ακόμη μία κόρη, 3 ετών που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2017) με την σύζυγό του, Αργυρώ Παντελεάκη.

Να σας θυμίσουμε τότε πως τα νέα είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία που μας έδειχνε το χεράκι της μικρής του πιγκίπισσας.

Από τότε πέρασαν 10 μήνες και η κόρη του μεγάλωσε αρκετά. Όπως πάντα ο Μάνος Πανταζής είναι φειδωλός στις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με τις κόρες του. Η φωτογραφία με τη μικρή στην πισίνα είναι η τρίτη φωτογραφία που βλέπουμε στον λογαριασμό του.

Μπαμπάς και κόρη απολαμβάνουν στιγμές μέσα στην πισίνα, αντιμετωπίζοντας έτσι τον καύσωνα των ημερών.

«Having fun with my ?❤️??», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Για να μην αδικήσει όμως την μεγαλύτερη κόρη του, δημοσίευσε ένα Insta story δείχνοντάς μας κι εκείνη να παίζει στο νερό μαζί του.

 

Όπως μπορείτε να δείτε είναι αξιολάτρευτος και σίγουρα από τους πιο hot μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

Δείτε φωτογραφίες με τις κόρες του (αυτές τις λίγες που έχει βάλει) στη gallery που ακολουθεί. Και οι δυο μικρές είναι κούκλες!


Πηγή