Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαμά δείχνει πώς βίωσε τους τελευταίους μήνες πριν γεννήσει

H Mackenzie διατηρεί λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμές από την καθημερινότητα της ως μητέρα δύο παιδιών.

Τον περασμένο μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι η οικογένειά της μεγάλωσε.

Όλο αυτό το διάστημα έκανε αναρτήσεις, όμορφες και χιουμοριστικές, δείχνοντας τις αντιδράσεις της κόρης της, πριν και μετά τον ερχομό του μωρού, τις ραγάδες στο σώμα της, την ανάγκη της να κοιμηθεί όταν η κοιλιά της κόντευε να …εκραγεί κι άλλα πολλά.

Όπως έγραψε σε ένα ποστ της, αναγκάστηκε να γεννήσει με καισαρική τομή, παρότι δεν ήταν στον αρχικό της σχεδιασμό. Όμως, ο σύζυγός της θα έφευγε για δουλειά κι εκείνη θα ήταν μόνη με τη μητέρα της να προσέχει την κόρη της. Αποφάσισε λοιπόν να προγραμματίσει τη γέννα της με καισαρική.

Παρότι τελικά ο σύζυγός της θα κατάφερνε να ήταν  μαζί της,  δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο να αλλάξει το παραμικρό. «Πήγαμε στο μαιευτήριο και είχαμε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία γέννας. Νιώθω κάπως λυπημένη, κάπως νικημένη, αλλά εξακολουθώ να είμαι περήφανη για το σώμα μου, γι’αυτό που κατάφερε να κάνει δύο φορές», έγραψε χαρακτηριστικά η Mackenzie.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις αυτής της μαμάς από τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της μέχρι και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.




Πηγή