Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μαμά δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών της (εικόνες)

H Elizabeth DeMasellis είναι μητέρα τεσσάρων αγοριών. Είναι επίσης λάτρης της φωτογραφίας, του minimal και boho στιλ και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, το σπίτι της και των τεσσάρων αγοριών της.

Τα αδέρφια είναι όλα μικρότερα των τεσσάρων ετών, με το νεότερο μέλος της οικογένειας να έχει γεννηθεί μόλις λίγους μήνες πριν. Οι φωτογραφίες από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα κατακλύζουν το προφίλ της νεαρής μητέρας και συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / edemasellis

Εξίσου απολαυστικές είναι οι φωτογραφίες με τα τέσσερα αγοράκια μαζί. Τα αδέρφια ντύνονται ασορτί και στήνονται στη σειρά από το μεγαλύτερο στο μικρότερο για να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

fotografies agoria aderfia 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / edemasellis

Οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι πολλές: και τα τέσσερα έχουν ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια. Όσο για το τι λέει η Elizabeth που είναι αγορομάνα, σε ανάρτησή της λίγο μετά τη γέννηση και του τέταρτου παιδιού της έγραψε:

«Είμαι μία τυχερή μαμά τεσσάρων αγοριών τα οποία λατρεύω. Παρά τα όσα πολλοί μπορούν να σκέφτονται, ποτέ δεν αισθάνθηκα απογοήτευση που είμαι αγορομάνα».

fotografies agoria aderfia 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / edemasellis

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Elizabeth με τα τέσσερα αγόρια της στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή