Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μαμά ετοιμάζει τα πιο φανταστικά παιδικά γεύματα που έχετε δει (pics)

Πολλά παιδιά είναι επιλεκτικά στο τι τρώνε. Προτιμούν τις λιχουδιές από τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ κατά περιόδους έχουν προτίμηση σε συγκεκριμένα μόνο φαγητά.

Ορισμένα πάλι αρνούνται να δοκιμάσουν μια νέα γεύση κρίνοντας από την εμφάνιση.Το να μάθει λοιπόν το παιδί να τρώει το φαγητό που μαγειρεύετε, είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Για την Etoni Mama ( όπως υπογράφει) από την Ιαπωνία, το να πείσει τα τρία της παιδιά ηλικίας 12, 10 και 8 ετών να τρώνε πολλά και διαφορετικά πιάτα, φαίνεται ότι τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο.

Ο λόγος; Μα φυσικά ο τρόπος με τον οποίο τα σερβίρει. Συνδυάζοντας διάφορες γεύσεις και υλικά «συνθέτει» φιγούρες και ήρωες ταινιών κάνοντας το φαγητό να φαντάζει σχεδόν… ψεύτικο. H  δημιουργικότητά της δεν περιορίζεται μόνο σε γεύματα αλλά και σε γλυκά, τούρτες ακόμα και σε σναν για παιδικά πάρτυ

Βλέποντάς τα στη gallery που ακολουθεί θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι δύσκολα θα μπορούσατε να αντισταθείτε χωρίς  να δοκιμάζατε. Πάρτε μια γεύση από τα ευφάνταστα πιάτα της ευθύς αμέσως…




Πηγή