Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μαμά ζητά από τον 13χρονο γιο της 717 δολάρια. Ο λόγος θα σας ξαφνιάσει

Μαμά θέλησε να διδάξει ένα μάθημα στο γιο της και βρήκε τον καλύτερο για εμάς τρόπο. Το σημείωμα που ετοίμασε για τον κανακάρη της, το δημοσίευσε μάλιστα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και εν μία νυκτί έγινε viral.

Η Estella, ζήτησε από τον 13χρονο γιο της 717 δολάρια για να τον συνετίσει επειδή της «έβγαλε γλώσσα» και της είπε ότι πια δεν τη χρειάζεται μιας και τώρα βγάζει τα δικά του χρήματα!!!

«Από τη στιγμή που ξέχασες ότι είσαι μόνο 13 ετών και εγώ είμαι ο γονιός σου και ότι δεν θες να σε ελέγχω, υποθέτω ότι πρέπει να πάρεις ένα μάθημα ανεξαρτησίας. Αφού μου “πέταξες στη μούρη” ότι βγάζεις τα δικά σου χρήματα τώρα, θα σου είναι πιο εύκολο να μου αγοράσεις πίσω ότι έχω αγοράσει εγώ για εσένα στο παρελθόν. Επίσης αν θες να έχεις φως στο δωμάτιό σου και πρόσβαση στο διαδίκτυο θα πρέπει να πληρώσεις το μερίδιο που σου αναλογεί.

Ενοίκειο: 430 δολάρια
Ηλεκτρικό: 116 δολάρια
Ιντερνετ: 21 δολάρια
Φαγητό: 150 δολάρια

Επίσης, θα χρειαστεί να βγάζεις τα σκουπίδια κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, όπως επίσης και να βάζεις σκούπα εκείνη την ημέρα. Θα πρέπει να διατηρείς το μπάνιο καθαρό όλη την εβδομάδα, να ετοιμάζεις το φαγητό σου μόνος σου και να καθαρίζεις.

Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, θα σου χρεώνω 30 δολάρια επιπλέον για να τα κάνω εγώ. Αν ωστόσο αποφασίσεις να γίνεις ξανά το παιδί μου, αντί για συγκάτοικοι, θα επανεξετάσω τους παραπάνω όρους!».

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμάς ίσως αυτό το μάθημα μας φανεί χρήσιμο στο μέλλον και ίσως (λέμε ίσως) να το εφαρμόσουμε αν και τα δικά μας παιδιά αισθανθούν ότι θέλουν λίγη παραπάνω ανεξαρτησία από την επιτρεπόμενη!


Πηγή