Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαμά και δασκάλα yoga δημοσιεύει τις πιο απίθανες φωτογραφίες (εικόνες)

H Κristin είναι μία μαμά τριών παιδιών, με χιούμορ και πάθος για τη yoga. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram αναρτά απίθανες φωτογραφίες με εκείνη να κάνει διάφορες στάσεις και τα δύο της παιδιά να ποζάρουν δίπλα της.

Ο μικρότερος γιος της είναι λίγων μηνών και όπως φαίνεται τον έχει ήδη μυήσει σε αυτό το είδος γυμναστικής.

Και τα μεγαλύτερα όμως αγόριαμ σε πολλές φωτογραφίες είναι εμφανές ότι βάζουν τα δυνατά τους για να αντιγράψουν τις κινήσεις της μητέρας τους.

mama yoga paidi foto 9

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η yoga είναι ένα είδος γυμναστικής με πολλά οφέλη και για τα παιδιά. Σε σωματικό επίπεδο, μέσω των στάσεων (asanas), ενδυναμώνεται όλο το μυικό σύστημα, βελτιώνεται η στάση του σώματος και η ευλυγισία εξασφαλίζοντας ότι οι μύες, οι τένοντες και οι αρθρώσεις τους μένουν εύκαμπτες. Επίσης, μέσω των τεχνικών αναπνοής (pranayamas), αποκτούν ποιοτική αναπνοή, ένα ήρεμο νευρικό σύστημα, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και το ανοσοποιητικό τους και αποκτούν άμεσα μια αίσθηση ευεξίας, χαλάρωσης και διαύγειας. Έτσι, η yoga βοηθά όχι μόνο στην σωματική τους υγεία αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική τους ισορροπία. Ισορροπία που τα παιδιά χρειάζονται τώρα που η ζωή τους άλλαξε και έχουν βγει από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που είχαν συνηθίσει να έχουν.

Η Kristin δεν κάνει μόνο χιουμοριστικές αναρτήσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που αξιοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τοποθετηθεί για το body shaming ή να μοιραστεί εμπειρίες και σκέψεις γύρω από τη μητρότητα.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αυτή είναι η ομορφιά της εγκυμοσύνης… Τα σημάδια και οι αποδείξεις αυτού του θαύματος στο οποίο συνέβαλες και εσύ. Εγώ τα αποκαλώ σημάδια “δύναμης”. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να έχω αυτά τα σημάδια χαράς. Τίποτα!»

mama yoga paidi foto 2

Αυτή είναι μία ανάρτηση που έκανε προ λίγων ημερών και εμείς τι βρίσκουμε υπέροχη.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Kristin με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή