Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μαμά μετατρέπει τα σκίτσα της 2χρονης κόρης της σε ευφάνταστα έργα τέχνης

Η ζωγραφική είναι μία αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών ήδη από την πολύ μικρή τους ηλικία. Πολλές φορές μπορεί η ζωγραφιά των νηπίων να μην απεικονίζει κάτι συγκεκριμένο, ζωγραφίζοντας όμως, όποιο κι εάν είναι το αποτέλεσμα, μαθαίνουν να παρατηρούν, να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται και εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Η Ruth Oosterman είναι μία καλλιτέχνης και μαμά ενός κοριτσιού δύο ετών και εμπνεύστηκε από τις ζωγραφιές της κόρης της για να δημιουργήσει υπέροχα έργα τέχνης. Η Ruth παρακινεί την κόρη της να ζωγραφίσει με μαρκαδόρο σε μία κόλλα χαρτί ό,τι της έρθει στο μυαλό και έπειτα εκείνη αξιοποιεί τα αρχικά σχέδια και τα τελειοποιεί με νερομπογιές. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και αποδεικνύει ότι με φαντασία και όρεξη μπορούμε να δημιουργήσουμε απίθανα πράγματα.

Η καλλιτέχνης μοιράστηκες την ιστορία της στο boredpanda.com μαζί με κάποια από τα έργα της. Όπως αναφέρει και η ίδια, προσπαθεί οι δημιουργίες της να μην της παίρνουν πολλή ώρα, ακριβώς για να δώσει έμφαση στο αυθορμητισμό που έχει και η κόρη της όταν κάνει το πρώτο σχέδιο.

Δείτε κάποιες από της δημιουργίες που φτιάχνουν μαζί μαμά και κόρη, στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή