Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Μαμά, σήμερα γιορτάζεις και θέλω να σου πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

«Αγαπημένη μου μαμά,

Σήμερα γιορτάζεις και θέλω να σου πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Σε ευχαριστώ που με κουβάλησες εννέα μήνες στην κοιλιά σου, που πόνεσες και έκλαψες για να με φέρεις στον κόσμο, που ήσουν και είσαι δίπλα μου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό.

Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί να με σηκώσεις όταν έπεφτα, που μου κρατούσες το χέρι όταν φοβόμουν. Σε ευχαριστώ για όλες τις αγκαλιές, τα φιλιά, τις συμβουλές που φυλάω καλά μέσα μου μέχρι και σήμερα.

Σε ευχαριστώ ακόμα και για όλους τους τσακωμούς μας. Ειδικά στην εφηβεία δεν ήταν και λίγοι. Χωρίς αυτούς όμως δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα και ξέρω ότι πάντα ήθελες και θέλεις μονάχα το καλό μου.

Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο θέλω να σου μοιάσω. Σε ευχαριστώ που είσαι το πρότυπό μου, ο φάρος μου.

Σε ευχαριστώ που με έμαθες να πιστεύω στον εαυτό μου, να τολμάω, να σέβομαι, να αγαπάω. Εσύ ήσουν άλλωστε η πρώτη που μου έδειξε έμπρακτα τι σημαίνει αγάπη.

Μαμά μου, μανούλα μου, σε ευχαριστώ για όλα αυτά και για πόσα ακόμα. Θέλω να ξέρεις ότι μπορεί να μην στο λέω κάθε μέρα, όμως είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχεις μάθει και προσφέρει. Πολλές φορές μου λες ότι είμαι κομμάτι του εαυτού σου. Ε λοιπόν, κι εσύ είσαι κομμάτι του δικού μου εαυτού. Ο τελευταίος ένας χρόνος μας στέρησε πολύτιμες στιγμές, όμως σου υπόσχομαι ότι θα τις αναπληρώσουμε όλες.

Χρόνια πολλά μαμά,
Η κόρη σου»


Πηγή