Σάββατο , 30 Μάρτιος 2024

Μαμά συμπεριφέρεται όπως τα 3 παιδιά της & το βίντεό της είναι ξεκαρδιστικό

Αφού πέρασε άπλετο χρόνο με τα παιδιά της μέσα στην καραντίνα, η Melissa Pateras, δημιούργησε ένα βίντεο δείχνοντας σε όλους εμάς πώς θα ήταν οι ενήλικες αν συμπεριφέρονταν σαν τα παιδιά τους.

Από την οδοντόκρεμα στον νιπτήρα ή τον καθρέφτη του μπάνιου, μέχρι το ρολό χαρτί υγείας ή τις κλωτσιές στο κάθισμα του αυτοκινήτου, αυτή η μαμά δείχνει από την καλή και από την ανάποδη τις συνήθειες που έχουν τα τρία της παιδιά.

“Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και της παραμονής στο σπίτι, πέρασα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου απ’ ό,τι ποτέ. Με όλους στο σπίτι, βρήκα αρκετά δύσκολο τον τρόπο να κρατήσω το σπίτι καθαρό. Ήταν μονίμως ακατάστατο, τα παιχνίδια έμοιαζαν ατελείωτα, τα ρούχα δεν ήξερα από πού εμφανίζονταν”, ανέφερε η ίδια στην εκπομπή “Good Morning America”.

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο δείχνοντας σε όλους πώς θα ήταν οι ενήλικες αν έκαναν όλα εκείνα που κάνουν τα παιδιά σε ένα σπίτι.

Ωστόσο δεν περίμενε ποτέ ότι το βίντεό της θα το κοινοποιούσαν πάνω από 600.000 φορές.

“Νόμιζα ότι θα ήταν αστείο να δημοσιεύσω ένα βίντεο για τους φίλους και την οικογένειά μου. Για να γελάσουμε. Σοκαρίστηκα εντελώς όταν είδα πόσοι το είδαν και πόσοι το κοινοποίησαν”.

Όσο για τα παιδιά της; 17, 15 και 7 ετών. Το βρήκαν και τα ίδια ξεκαρδιστικό.

Δείτε το παρακάτω και σίγουρα θα ταυτιστείτε.


Πηγή