Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μαμά τεσσάρων παιδιών φωτογραφίζει νεογέννητα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Η Dawn Potter είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Η αγάπη της για τη φωτογραφία είναι εξίσου μεγάλη με την αγάπη της για τα μωρά και, όπως αναφέρει στο site της, όταν τα δικά της παιδιά μεγάλωσαν και πέρασαν τη βρεφική ηλικία, αποφάσισε να φωτογραφίζει αποκλειστικά μωρά άλλων.

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια. Η καλλιτέχνης έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες βρέφη, έχει κερδίσει πολλα βραβεία και έχει διδάξει νεότερους φωτογράφους μέσα από τα workshops που διοργανώνει. Πολλές από τις φωτογραφίες της, τις δημοσιεύει στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο και οι ακολούθοι της έχουν φτάσει τις 16.000 και συνεχώς αυξάνονται. 

Κάποιες είναι κλασικές φωτογραφίες νεογέννητων με μωράκια να κοιμούνται γαλήνια και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό φασκιωμένα ή μέσα σε κουβαδάκια.

 

Δεν είναι όμως αυτές οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορεί κανείς να δει στο προφίλ της. Αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι ασπρόμαυρες, οι κοντινές, που εστιάζουν στα πατουσάκια, τα χέρια, ή τα πρόσωπα των μωρών.

fotografies neogennitwn aspromaures 6

Φωτογραφίες ιδιαίτερες που αποτυπώνουν το πόσο μικροσκοπικά και “εύθραυστα” είναι τα μωρά και που μας κάνουν να “λιώσουμε”.

fotografies neogennitwn aspromaures 8

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Dawn στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή