Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαμά φωτογράφος μας εξηγεί γιατί είναι σημαντικές οι φωτογραφίες μητρότητας (pics)

«Είμαι καλλιτέχνης με όλη μου την καρδιά. Η περιπέτεια μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε στην παιδική ηλικία και είμαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που αγαπώ βαθιά.
Πιστεύω στη μυστική δύναμη μιας φωτογραφίας – μια δύναμη που μας θυμίζει όμορφες αναμνήσεις. Ως μαμά δύο παιδιών καταλαβαίνω τη σημασία της σύλληψης της στιγμής. Λατρεύω τη λήψη φωτογραφιών με παιδιά. Αγαπάω να κρατώ τις μνήμες αυτές για πάντα και να μπορώ να τις μοιραστώ με τους αγαπημένους μου.

Οι άνθρωποι είναι η μεγαλύτερη έμπνευση στην δουλειά μου. Λατρεύω τη φύση και την ύπαιθρο. Μου αρέσει να ταξιδεύω. Απολαμβάνω την οικογενειακή ζωή και το να παίζω με τα παιδιά μου.

Τα πορτρέτα της εγκυμοσύνης είναι η πολύτιμη μνήμη της μητρότητας σας. Λατρεύω την ομορφιά που εκπέμπει μια μαμά που περιμένει το μωρό της, που δείχνει πανέμορφη μέσα στις καμπύλες της, τα συναισθήματά που καθρεφτίζονται στα μάτια της.

Οποιαδήποτε στιγμή σε μια εγκυμοσύνη είναι καλή για μια φωτογραφία μητρότητας. Ωστόσο, ο χρόνος μεταξύ 27 και 37 εβδομάδων είναι ο πλέον συνιστώμενος. Αυτό είναι όταν η κοιλιά σας δείχνει ωραία και δε νιώθετε ακόμα την πίεση από την ημερομηνία της γέννησης που πλησιάζει».

Δείτε όμορφες φωτογραφίες εγκύων όπως τις αποτύπωσε με τον φακό της η Pattie στην gallery.

12 Φωτογραφίες














Πηγή