Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαμά φωτογραφίζει τα παιδιά της αναδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητάς τους (pics)

Μετά τη μετακόμιση στο Wisconsin, η Bauer άρχισε να φωτογραφίζει τα παιδιά της σε καθημερινές στιγμές, προσπαθώντας να παρακολουθεί τις αλλαγές στην προσωπικότητά και τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, αυτό το «έργο» μερικής απασχόλησης εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα πάθος πλήρους απασχόλησης, με αποκορύφωμα μια συλλογή από συγκινητικές εικόνες.

Η σειρά των οικογενειακών φωτογραφιών της Bauer έχει ως πρωταγωνιστές τους δύο γιους και την κόρη της. Η μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, βοηθάει στο να παίζουν μαζί πολλές ώρες. «Είναι οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους», είπε η Elizabeth Sallee Bauer, στο Flickr Blog. «Μπορούν να παίζουν με τα χώματα στην κορυφή ενός λόφου για ώρες, πράγμα που μου δίνει το χρόνο να πειραματιστώ με λήψεις από διαφορετικές γωνίες».

Προτιμώντας τα ζωντανά χρώματα και τον έντονο φωτισμό, η Bauer απολαμβάνει τη φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η προτίμηση είναι εμφανής σε πολλές από τις φωτογραφίες της, οι οποίες συχνά προβάλλουν τα ηλιόλουστα καλοκαίρια και τους χιονισμένους χειμώνες του Midwest.

«Στα παιδιά μου αρέσει να κυλιούνται στη λάσπη, να ανεβαίνουν στα δέντρα», προσθέτει η ευτυχισμένη μαμά λέγοντας ότι όταν δεν είναι έξω στη φύση, απολαμβάνουν ήσυχες στιγμές στο σπίτι τους, παίζοντας επιτραπέζια και μαγειρεύοντας στην κουζίνα.

Δείτε τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

17 Φωτογραφίες



















Πηγή