Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαμά φωτογραφίζει την οικογένειά της και κάνει θραύση με τις αναρτήσεις της

H Madison Mealy και ο σύζυγός της, Blake, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Dane και τη Nora.Το προσωπικό της προφίλ στο Instagram αναρτά φωτογραφίες που τραβά στην καθημερινότητά της και όπως φαίνεται κάνουν θραύση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτές αποτυπώνονται απλές οικογενειακές στιγμές, στιγμιότυπα από την καθημερινή ρουτίνα των παιδιών της, αλλά και πιο τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο, την κόρη και τον σύζυγό της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι μέχρι σήμερα ξεπερνούν τις 637.000 και κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes.

 

Το νέο μέλος της οικογένειας, η αξιολάτρευτη Nora, γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Απρίλιο. Η Madison μοιράζεται με τους διαδικτυακους της φίλους φωτοφραφίες του μωρού με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, αλλά και με την ίδια.

 

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Τότε απαθανάτιζε την κοιλίτσα της που ολοένα και μεγάλωνε, τον γιο της που ανυπομονούσε για τη γέννηση της μικρής του αδερφής, αλλά και τον σύζυγό της που όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανάρτηση, ήθελε πολύ το δεύτερο μωρό τους να είναι κορίτσι.

 

Οι αναρτήσεις της νεαρής μητέρας είναι “αληθινές” και δίνουν μία νότα αισιοδοξίας στο timeline όσων την ακολουθούν. Πάρτε μία γεύση από αυτές στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή