Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μαμά φωτογραφίζεται με τα νεογέννητα μωρά της που βγήκαν από την εντατική

Η Meaghan είναι μια ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών.Τρίδυμων για την ακρίβεια. 

Όταν γεννήθηκαν, χρειάστηκε να νοσηλευτούν στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών σε νοσοκομείο στην Οτάβα. Ο Charlie έμεινε για 10 ημέρες στην εντατική ενώ η Millie και ο Henry λίγες ημέρες παραπάνω, συνολικά 14.

Εκείνες οι μέρες ήταν από τις δυσκολότερες της ζωής της Meaghan. ‘Οπως αναφέρει στο λογαριασμό της στο Instagram το πιο δύσκολο ήταν όταν έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι με το ένα μωρό αφήνοντας τα άλλα δύο πίσω.

Ευτυχώς για την οικογένειά της όλα πήγαν καλά και τα τρία παιδιά της είναι καλά στην υγεία τους.

Όμως δεν ξεχνά πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που έλαβε από το προσωπικό του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της παραμονής των μωρών της εκεί, αλλά και της βοήθειας που δέχτηκε όσο πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο.

«Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια οικογένεια που έχει το μωρό της στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών είναι να της ετοιμάσετε γεύματα. Όταν πηγαινοέρχεσαι στο νοσοκομείο το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι μετά από μια κουραστική μέρα είναι το μαγείρεμα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα από τα post της η Meaghan.

Να σημειώσουμε ότι στην εντατική µονάδα νοσηλεύονται νεογνά που γεννήθηκαν πρόωρα ή και µμεγαλύτερα, που χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη ή αντιμετωπίζουν άλλου είδους προβλήματα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της ευτυχισμένης μαμάς με τα τρίδυμά της.




Πηγή