Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαμά φωτογραφίζεται με τον 8 ημερών γιο της και το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό (pics)

Η Vicky Ηartle ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τη φωτογραφία. Της αρέσει να απαθανατίζει με το φακό της όμορφες οικογενειακές στιγμές εστιάζοντας κυρίως στα πρόσωπα και το συναίσθημα και λιγότερο στο σκηνικό.

Από τις αγαπημένες της φωτογραφίσεις είναι αυτές των νεογέννητων. Όταν λοιπόν κλήθηκε να φωτογραφίσει ένα μωράκι με τη μαμά του όμως, είχε ήδη σκεφτεί πώς θα ήταν αυτή η φωτογράφιση.

«Αυτός είναι ο Archie,  μόλις 8 ημερών και νομίζω ότι θα «κάψει» καρδιές.

Αυτός ο μικρός μάγκας δεν άνοιξε τα μάτια του περισσότερο από μία φορά τις 2 ώρες που ήμασταν μαζί. Γιατί άλλωστε να το κάνει; Αν μπορούσα και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ ιδιαίτερο το να φωτογραφίζεις ένα τόσο μικρό μωρό. Μετά από δύο εβδομάδες αρχίζει να αλλάζει και είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις πόσο μικροσκοπικό ήταν όταν γεννήθηκε.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν ήταν επικεντρωμένη μόνο στον Archie αλλά και στη μητέρα του. Ήθελα να δείξω πόσο ευτυχισμένη ήταν που τον είχε μαζί της, που τον κρατούσε αγκαλιά…».

Αυτά αναφέρει στη σελίδα της η φωτογράφος Vicky Ηartle η οποία ευελπιστεί ότι θα έχει την ευκαιρία στο μέλλον να κάνει και άλλες πολλές τέτοιες φωτογραφίσεις.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες του Archie, είναι τόσο όμορφες μέσα στην απλότητά τους.

 


Πηγή