Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Με αυτό το βίντεο μπαμπάς και κόρη έγιναν viral (vid)

Κλείσαμε έναν χρόνο με τον κορονοϊό στο πλευρό μας και συνεχίζουμε με δύσκολες εβδομάδες, ανοιγοκλείσιμο της αγοράς και γενικότερα καραντίνας, τηλεργασίας, τηλεκπαίδευσης, αναστολής κ.λ.π.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και σε άλλες χώρες γύρω μας που βιώνουν -πιο έντονα ή λιγότερα έντονα- το τρίτο κύμα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας λοιπόν, η Ali Hoffman είχε την τρομερή ιδέα να δημοσιεύσει βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με τον μπαμπά της, Michael. Ούτε εκείνη, ούτε ο πατέρας της περίμεναν την απήχηση που θα είχε το βίντεο αυτό.

Με τις χορευτικές τους φιγούρες, το υποκριτικό τους ταλέντο, ακόμη και την ξαφνική εισβολή της μαμάς της οικογένειας κατάφεραν να ξεσηκώσουν χρήστες από σχεδόν όλο τον κόσμο.

Οι ίδιοι, κάνοντας ένα live βίντεο μερικές εβδομάδες αργότερα μίλησαν για το πώς άλλαξε η ζωή τους μέσα στην καραντίνα, εξαιτίας αυτού του βίντεο. Έδωσαν πάνω από 5 συνεντεύξεις μέσα σε μια εβδομάδα, ο κόσμος τους αναγνώριζε στον δρόμο και τα αιτήματα για νέα βίντεο μπαμπά και κόρης, άρχιζαν να έρχονται το ένα μετά το άλλο στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που δημοσίευσαν το πρώτο τους βίντεο, όμως είναι ακόμη εδώ, συνεχίζουν εξίσου να βρίσκονται σε καραντίνα και κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Να χορεύουν, να διασκεδάζουν, να δημιουργούν και να κάνουν και άλλους ανθρώπους γύρω τους να χαμογελάνε μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, νιώθουν όμορφα που μπορούν να κάνουν έστω και για μερικά λεπτά κάποιους εκεί έξω να χαμογελάσουν πατώντας απλά το play.


Πηγή