Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Μητέρα φωτογραφίζει τα δέκα παιδιά της και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό

Η Satu Nordling Gonzalez είναι μητέρα δέκα παιδιών. Η μεγάλη της κόρη είναι 12 ετών και το μωρό της οικογένειας μόλις δύο μηνών.

Όπως συμβαίνει στις πολύτεκνες οικογένειες, το ένα παιδί βοηθάει το άλλο, ανάλογα με την ηλικία του φυσικά, και όλα είναι ιδιαίτερα προστατευτικά με το μικρότερο αδελφάκι τους.Οι φωτογραφίες της ευτυχισμένης μαμάς με τα παιδιά της αποστούν χιλιάδες likes ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram ανέρχονται στους 268.000 ακολούθους.

Από τις αγαπημένες αναρτήσεις των διαδικτυακών της φίλων είναι αυτές που ποζάρουν και τα δέκα παιδιά της τα οποία βάζει να ποζάρουν κατά σειρά ηλικίας : 12,11, 10 ( δίδυμα), 8, 5,3,1 ετών και 2 μηνών.

Φυσικά δεν λείπουν και οι φωτογραφίες που είναι κατά μόνας τα παιδιά της όπως αυτή του μικρούλη Benjamin.

«Το να είμαι η μητέρα αυτών των 10 καταπληκτικών παιδιών ήταν το μεγαλύτερο όνειρό ΜΟΥ και είμαι τόσο ευγνώμων που έγινε πραγματικότητα. Αυτά είναι ο σκοπός της ζωής μου και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ο ένας στον άλλο ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, με διαφορετικούς στόχους και όνειρα στη ζωή. Δεν πρέπει να κρίνουμε ή να μισούμε κάποιον μόνο επειδή επέλεξε διαφορετικό μονοπάτι από εσάς», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα από τα πολλά ποστ της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες με τα δέκα παιδιά της.




Πηγή