Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μια απλή ιστορία για την αγάπη της μάνας έκανε όλους τους μαθητές του γυμνασίου να κλαίνε (vid)

Αν πιστεύετε ότι ξέρετε τα πάντα για το γυμνάσιο, μάλλον πλανάστε πλάνην οικτράν, καθώς είναι δύσκολο να ξέρει κανείς τι μπορεί να παρακινήσει και να εμπνεύσει έναν μαθητή του γυμνασίου.

Ωστόσο, ο πρώην παλαιστής Marc Mero, χρειάστηκε μόνο 4 λεπτά για να κάνει όλους τους μαθητές του γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια, να δακρύσουν.

Μέσα από μια προσωπική και πραγματικά συγκινητική ιστορία για τη μητέρα του, το θάνατό της και για όλα όσα έχει μετανιώσει, ο Mero, ζήτησε από τους μαθητές να μην βάζουν στο περιθώριο τους γονείς τους. «Έκλεινα την πόρτα στο πρόσωπο του μοναδικού ανθρώπου που πίστευε σε εμένα όταν ήμουν έφηβος!», ανέφερε κάποια στιγμή και συνέχισε.

«Κάθε φορά που γυρνούσα το βράδυ, έχοντας πιει και έχοντας κάνει αρκετές καταχρήσεις, η μητέρα μου με ρωτούσε “Πέρασες καλά;”, “Μπορώ να σου μιλήσω για λίγο;” και εγώ ξεφυσούσα, της έλεγα άλλη φορά και της έκλεινα την πόρτα στη μούρη!».

Ο λόγος για την μητρική αγάπη και την λύτρωση είναι κάτι που πρέπει να δείτε. Απλά σας προειδοποιούμε. Θα χρειαστείτε ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο τέλος.


Πηγή