Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπαμπάς έβαλε 250.000 μπαλάκια μέσα στο σπίτι του και η έκπληξη τρέλανε τις 4 κόρες του (vid)

Ο Joel, ένας μπαμπάς από το Ηνωμένο Βασίλειο, διατηρεί δικό του κανάλι στο Youtube και εκεί δημοσίευσε το βίντεο για πρώτη φορά.

Με τα μπαλάκια ήθελε να εκπλήξει τα κορίτσια του, Kaci, 14 ετών, Grace, 12 ετών, Sophie, 8 ετών και Chloe, 2 ετών κι όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα κατάφερε μια χαρά.

Εξαιτίας του άσθματος που έχει η οκτάχρονη κόρη του και την εμφάνιση του κορονοϊού, η οικογένεια αποφάσισε να κλειστεί στο σπίτι της στις αρχές Μαρτίου. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει τη ζωή τους πιο διασκεδαστική μιας και ήταν όλοι κλεισμένοι στο σπίτι.

Για να βεβαιωθεί ότι τα μπαλάκια που παρήγγειλε δεν θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στο σπίτι, μια εταιρία ανέλαβε να τα απολυμάνει και να τα φυλάξει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν μεταφερθούν στο σπίτι.

Χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να γεμίσει το σπίτι με τις 250.000 μπάλες και στο τέλος ούτε που έβλεπες το πάτωμα της κουζίνας και του σαλονιού.

«Η Kaci, η Grace, η Sophie και η Chloe το είδαν πρώτες — τα πάντα άξιζαν όταν είδα τις αντιδράσεις τους», ανέφερε ο κατενθουσιασμένος μπαμπάς.

Οι μικρές ξαφνιάστηκαν όταν γύρισαν από το περίπατο που είχαν πάει, όταν όμως είδαν τα μπαλάκια μέσα στο σπίτι άρχισαν τις βουτιές τόσο από τα σκαλιά όσο και από τους πάγκους της κουζίνας.

Η μαμά, για όσους αναρωτιέστε, δεν ήταν στο σπίτι. Γύρισε κάποιες ώρες μετά και η αντίδρασή της όταν είδε το σπίτι γεμάτο με μπαλάκια ήταν ξεκαρδιστική.

Δείτε το υπέροχο βίντεο παρακάτω:


Πηγή