Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπαμπάς τραβάει χιουμοριστικές φωτογραφίες με το κουκλάκι του γιου του

Τους τελευταίους μήνες, το σπίτι έχει γίνει ο χώρος εργασίας, διαβάσματος, διασκέδασης και χαλάρωσης. Εάν κάτι μάθαμε όμως εν μέσω καραντίνας, είναι ότι με όρεξη και φαντασία ακόμα σε τόσους μήνες εγκλεισμού μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές στο σπίτι, δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες και ανακαλύπτοντας καινούριες δραστηριότητες.

Αυτό ακριβώς έκανε και ένας μπαμπάς και σύζυγος. Ο μπαμπάς που είναι λάτρης της φωτογραφίας, δημιούργησε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πρωταγωνιστή ένα αγαπημένο κουκλάκι μαϊμού που είχε αγοράσει ο γιος του για εκείνον και τη γυναίκα του.  

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί η σύζυγός του έστρωνε το κρεβάτι τους. Η διάθεσή της δεν ήταν και η καλύτερη και ο μπαμπάς και εμπνευστής αυτής της σειράς φωτογραφιών αποφάσισε να της κρύψει το αγαπημένο κουκλάκι ανάμεσα στα σκεπάσματα. Όταν το είδε, η σύζυγος του γέλασε πολύ και αυτό  τον ενέπνευσε τον μπαμπά να ξεκινήσει τη σειρά φωτογραφιών.

Στις φωτογραφίες του, το κουκλάκι μαϊμού με το όνομα Socky πρωταγωνιστεί σε κάθε είδους περιπέτειες, αλλάζει κουστούμια και όλες οι φωτογραφίες είναι άκρως απολαυστικές.

Ο μπαμπάς δημοσίευσε μόνος του την ιστορία του στο boredpanda.com, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του. Ωστόσο μοιράστηκε τις φωτογραφίες του με τους αναγνώστες τις οποίες και ανεβάζει σε έναν Instagram λογαριασμό που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί. 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @realsocky




Πηγή