Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μπαμπάς φωτογραφίζει τα παιδιά του με τον πιο αστείο τρόπο που έχετε δει (pics)

Όταν γεννήθηκε η κόρη του, εκτός από τις κλασικές φωτογραφίες που όλοι οι γονείς έχουν με τα παιδιά τους, ο Matt MacMillan σκέφτηκε κάτι πιο …προχωρημένο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας απαθανάτισε την κόρη του να κάνει αθλήματα όπως ένα έφηβο παιδί!

Οι φωτογραφίες του από τη στιγμή που της ανέβασε στο Instagram απέσπασαν πολλά likes με τους followers να σχολιάζουν θετικά τον έξυπνο και αστείο τρόπο φωτογράφισης του παιδιού του.

Με τον ερχομό του γιου του, ο Matt MacMillan επανέλαβε τη φωτογράφηση με νέους ρόλους αυτή τη φορά  αφού πλέον είχε δύο …πρωταγωνιστές.

Για κάθε φωτογραφία χρειάζεται περίπου 20-25 λεπτά καθώς πρέπει να ετοιμάσει τα σκηνικά, να βρει τα εξαρτήματα και να κάνει τη λήψη. Ακολουθεί η επεξεργασία της φωτογραφίας η οποία απαιτεί και τον περισσότερο χρόνο.

Πολύτιμος βοηθός του, η γυναίκα του που συχνά καλείται να ηρεμεί τα παιδιά, να τα κρατά ήρεμα στο σημείο που θα γίνει η φωτογράφηση, να τα απασχολεί μέχρι να (ξανα) γίνει η λήψη.

Ο ίδιος πάντως είναι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και περιμένει να δει τις αντιδράσεις των παιδιών του γι’ αυτές τις φωτογραφίες καθώς θα μεγαλώνουν.

Μπορείτε να δείτε κι εσείς τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

 

 




Πηγή