Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπαμπάς φωτογραφίζει τις περιπέτειες της κόρης του και έχει γίνει viral

Ο Kenny Deuss ζει με την οικογένειά του στο Βέλγιο και τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Η κόρη του, Alix γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 2019 και από τους πρώτους μήνες ζωής της, ο Kenny δημιούργησε έναν Instagram λογαριασμό για να ανεβάζει αποκλειστικά φωτογραφίες τους.

Οι φωτογραφίες είναι χιουμοριστικές και δείχνουν την μπέμπα να κάνει πράγματα που σίγουρα δεν περιμέναμε από ένα μωρό. Σύμφωνα με το boredpanda.com, η ιδέα αυτή ήρθε στον Kenny τις πρώτες φορές που έμεινε μόνος του με το μωρό στο σπίτι και η σύντροφός του και μητέρα της μικρής Alix, τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει εάν είναι όλα καλά.

Ο Kenny είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και η πατρότητα όπως φαίνεται τον βοήθησε να ενισχύσει αυτό του το χαρακτηριστικό ακόμα περισσότερο. Ως απάντηση στη σύντροφό τους, έστελνε χιουμοριστικές φωτογραφίες με το μωρό να φτιάχνει τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή να μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων, μέχρι που αποφάσισε να δημιουργήσει μία ολόκληρη σειρά με αντίστοιχες φωτογραφίες.

Σε αυτό το σημείο, να πούμε ότι ο Kenny έχει δημιουργήσει τις φωτογραφίες αυτές με τη βοήθεια του Photoshop, καθώς ποτέ δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού του.

Το @onadventurewithdad έχει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους μέχρι σήμερα και οι φωτογραφίες του Kenny με την κόρη του έχουν ενθουσιάσει τους χρήστες του Instagram.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή