Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μωράκι δοκιμάζει για πρώτη φορά αβοκάντο – Η αντίδρασή του μοναδική

Οι στερεές τροφές εισάγονται στη διατροφή του βρέφους από τον έκτο περίπου μήνα κι έπειτα. Μέχρι και αυτήν την ηλικία το μωρό προσλαμβάνει τα απαραίτητα για την ανάπτυξή του θρεπτικά συστατικά αποκλειστικά από το μητρικό ή ξένο γάλα.

Το αβοκάντο στη διατροφή του μωρού

Το αβοκάντο είναι μία σούπερ τροφή, εξαιρετικά ωφέλιμη για τον οργανισμό.

Περιέχει 20 βιταμίνες και μέταλλα και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και καλά λιπαρά. Σύμφωνα μάλιστα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrients τον Μάιο του 2016, το αβοκάντο θεωρείται ένα εξαιρετικό φαγητό για μωρά και νήπια γιατί είναι θρεπτικό, πολύ καλή πηγή ενέργειας, έχει ουδέτερη γεύση και μαλακή υφή.

 

Μωρό δοκιμάζει για πρώτη φορά αβοκάντο – Το βίντεο που έχει viral

Tα μωρά είναι έτσι και αλλιώς αξιολάτρευτά, όμως οι αντιδράσεις τους σε πράγματα που βλέπουν, ακούνε ή γεύονται για πρώτη φορά είναι το κάτι άλλο. Στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστεί μία μπέμπα που δοκιμάζει για πρώτη φορά αβοκάντο. Η αντίδρασή του δεν ξέρουμε εάν είναι η αναμενόμενη, σίγουρα όμως είναι απολαυστική.

Το μωράκι περιεργάζεται τη νέα αυτή γεύση και υφή παίρνοντας μία ιδιαίτερη έκφραση προσώπου και κάνει εμάς και τους υπόλοιπους 1,2 εκατομμύρια χρήστες το YouΤube που είδαν αυτό το βίντεο, να λυθούμε στα γέλια.

Πατήστε “play” και απολαύστε το.


Πηγή