Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μωράκι κοιμάται αγκαλιά με τη γάτα – Το βίντεο που έγινε viral

Οι γάτες είναι χαδιάρες, ανεξάρτητες και οι καλύτεροι baby-sitter στη φροντίδα των μωρών.

Η συνύπαρξη με μία γάτα έχει πολλά οφέλη και για το ίδιο παιδί μεγαλώνοντας. Σύμφωνα με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ασχολείται με την προστασία των ζώων, americanhuman.org, «Η φροντίδα των ζώων δείχνει στα παιδιά τις άμεσες συνέπειες των πράξεών τους και τους επιτρέπει να συναισθανθούν πώς νιώθουν οι γύρω τους».

Επίσης, μέσα από την καθημερινή φροντίδα της γάτας, τα παιδιά μαθαίνουν να είναι συνεπή, να αναλαμβάνουν τις ευθύνες και να έχουν επιμονή και υπομονή.  Τέλος, τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδιο έχουν ένα ακόμα ερέθισμα για να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες, ενώ η συνύπαρξη με ένα κατοικίδιο φαίνεται να ενισχύει και την υγεία του παιδιού, καθώς έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια στο σπίτι έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες ή άσθμα.

Μωρό και γάτα κοιμούνται αγκαλιά

Το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει πριν έναν μην το παρακάτω βίντεο με πρωταγωνιστές μία γάτα και ένα μωράκι. Το χαριτωμένο αγοράκι κοιμάται ήρεμο στο κρεβάτι και στην αγκαλιά του σε αντίστοιχη στάση κοιμάται και η γάτα. Ο γονιός που τραβάει το βίντεο σκουντάει με προσοχή τη γάτα για να τα ην ξυπνήσει, αλλά εκείνη κοιμάται τόσο γαλήνια και ήρεμη που δεν ξυπνάει με τίποτα.

Το βίντεο αναδημοσιεύτηκε από πολλά Μέσα και έκανε το γύρο του διαδικτύου.


Πηγή