Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Οι απίθανες φωτογραφίες μωρών κάτω από το νερό (pics)

Τα μωρά λατρεύουν το νερό και όσο πιο μικρά είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξοικείωσή τους με αυτό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ένα από τα οφέλη του τοκετού στο νερό, είναι ότι το μωρό γεννιέται σε ένα περιβάλλον που του είναι πολύ οικείο, καθώς θυμίζει το περιβάλλον μέσα στον αμνιακό σάκο όπου πέρασε εννέα ολόκληρους μήνες.

Το baby swimming είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και πολλοί γονείς απολαμβάνουν τη βρεφική κολύμβηση με τα μωρά τους. Τα οφέλη του baby swimming είναι πολλά και σχετίζονται τόσο με την σωματική όσο και με τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, η βρεφική κολύμβηση ενισχύει τη σωματική τους διάπλαση, συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής και της δύναμή τους, αλλά και στον καλύτερο ύπνο καθώς τα ηρεμεί και τα χαλαρώνει.

Πολλοί είναι οι γονείς οι οποίοι απαθανατίζουν τα μωρά τους μέσα στο νερό και μας χαρίζουν υπέροχες και άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες. Εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν στο Instagram και τις μοιραζόμαστε μαζί σας στην gallery που ακολουθεί. Απολαύστε τις.


Πηγή