Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι αστείες γκριμάτσες των μωρών όταν κοιμούνται – Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες (pics)

Τους πρώτους μήνες ζωής τους τα μωρά κοιμούνται αρκετές ώρες μέσα στην μέρα. Ακόμα και τότε είναι αξιολάτρευτα, πόσο μάλλον όταν μέσα στον ύπνο τους χαμογελούν ή κάνουν κάποια άλλη αναπάντεχη γκριμάτσα.

Μωρά και όνειρα

Έρευνες των τελευταίων ετών έχουν δείξει ότι τα μωρά ονειρεύονται ήδη από όταν είναι μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους, περίπου από την 23η εβδομάδα εγκυμοσύνης και έπειτα.

Μετά τη γέννησή τους, οι νέες αισθήσεις της ζέστης, της πείνας, του κρύου ή της οποιαδήποτε ενόχλησης, γίνονται κομμάτι των ονείρων τους. Τα νεογέννητα που κοιμούνται αρκετές ώρες της ημέρας, υπολογίζεται ότι περνούν πάνω από δέκα ώρες το εικοσιτετράωρο βλέποντας όνειρα. Όσο το μωρό μεγαλώνει, αναπτύσσεται η φαντασία του, γεγονός που επηρεάζει και τα όνειρά του. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά 18 μηνών έως και δύο ετών, συνήθως ονειρεύονται πράγματα που αγαπούν, όπως τα παιχνίδια τους, τους φίλους και την οικογένειά τους, ζωάκια και ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Τα μωρά λοιπόν, βλέπουν όνειρα και πολλές φορές οι γκριμάτσες που παίρνουν όταν κοιμούνται σχετίζονται με αυτό που βλέπουν στον ύπνο τους. Πολλοί γονείς απαθανάτισαν τα απολαυστικά αυτά στιγμιότυπα και μοιράστηκαν μαζί μας υπέροχες φωτογραφίες με τα μωρά τους την ώρα του ύπνου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μωράκια που ενώ κοιμούνται, κάνουν τις πιο απίθανες γκριμάτσες.


Πηγή