Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι ωραιότερες φωτογραφίες θηλασμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου στη χώρα μας, είπαμε να θυμηθούμε τις ωραιότερες φωτογραφίες θηλασμού του 2019 μέχρι να έρθουν στη δημοσιότητα οι ωραιότερες φωτογραφίες θηλασμού για το 2020.

Λίγο από ιστορία:

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού –World Breastfeeding Week (WBW) της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) γιορτάζεται κάθε 1-7 Αυγούστου, από το 1992 (στην Ελλάδα κάθε 1-7 Νοεμβρίου, από το 1996) από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 170 χώρες. Εγκρίνεται και υποστηρίζεται από τη UNICEF, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τη Διεθνή Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και Υπουργεία Υγείας σε πολλές χώρες.

Βασίζεται στη Διακήρυξη Innocenti του 1990 (η οποία επαναϋιοθετήθηκε από την αναθεωρημένη Διακήρυξη Innocenti 2005), στους Δέκα Κρίκους για την Ανατροφή του Μέλλοντος (Ten Links for Nurturing the Future) και στη Στρατηγική για τη Βρεφική και την Παιδική Διατροφή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) και της UNICEF.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες θηλασμού για το 2019

Στο Lookslikefilm.com δημοσιεύτηκαν οι υπέροχες αυτές φωτογραφίες που δείχνουν τον υπέροχο δεσμό μιας μαμάς με το παιδί της.

Φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να μοιραστούμε μαζί σας, για να τιμήσουμε όχι μόνο τον θηλασμό αλλά και όλες εκείνες τις γυναίκες που θηλάζουν τα παιδιά τους, ακόμη και δημόσια χωρίς ντροπή.

Δείτε τες όλες στη gallery που ακολουθεί:




Πηγή