Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οκτώ ευφάνταστα πιάτα με φράουλες για τα παιδιά (pics)

Οι φράουλες είναι πολύ θρεπτικό φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Η εποχή τους είναι άνοιξη συνεπώς αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να επωφεληθούμε από τα ευεργετικά οφέλη που έχουν για τον οργανισμό. Μεταξύ αυτών, και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνη C, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε εν μέσω πανδημίας.

Μπορείτε να απολαύσετε τις φράουλες σκέτες ή χρησιμοποιώντας τις σε διάφορες συνταγές. Τα παιδιά ωστόσο πάντα ενθουσιάζονται με μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση πιάτου για αυτό και βρήκαμε μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε άκρως παιχνιδιάρικα πιάτα με φράουλες.

Οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές.  Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε λίγες φράουλες σε μία φέτα ψωμί με φυστικοβούτυρο και με λίγη φαντασία να τη μετετρέψετε σε ένα χαριτωμένο ζωάκι, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Οι προτάσεις είναι ιδανικές για πρωινό ή σνακ και θα κάνουν την ώρα του φαγητού ακόμα πιο διασκεδαστική για τα παιδιά. 

Δείτε τις προτάσεις μας στην gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες. Μίας και οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται και ο χρόνος εντός σπιτιού είναι έτσι κι αλλιώς αρκετός, τώρα είναι οι ευκαιρία να φτιάξετε και τις δικές δημιουργίες. 


Πηγή