Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Ο μικρός βοηθά τον τενίστα μπαμπά του και γίνεται viral (vid+pics)

Την πρώτη φορά που πήγε με τον μικρό στο γήπεδο η περήφανη μαμά, παρατήρησε ότι ο άνδρας της και ο γιος της “έπαιζαν” με τα μπαλάκια και κάπως έτσι άνοιξε το κινητό της τηλέφωνο και απαθανάτισε τη στιγμή.

Έπειτα δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτό που ακολούθησε ούτε η ίδια δεν το περίμενε.

“Χθες ο Charlie και εγώ, πήραμε τον Cody στη δουλειά. Καθώς μάζευα τις μπάλες γύρω από το γήπεδο είδα τα αγόρια μου να διασκεδάζουν. Έβγαλα το κινητό μου και απαθανάτισα τη στιγμή. Αρκετοί φίλοι πίστεψαν ότι το βίντεο ήταν αστείο και έτσι το δημοσίευσα στο Barstool Sports το ίδιο πρωί. Αμέσως έγινε viral. Tο παρακολούθησαν εκατομμύρια χρήστες και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι θύμωσαν που ο Charlie δεν φορά καπέλο (τι άνθρωποι, Θεέ μου), σίγουρα είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ευλογημένη που έχω αυτούς τους δύο άνδρες στη ζωή μου και που έφεραν χαρά σε πολύ κόσμο. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω ο Charlie να συνεχίσει να κάνει τους ανθρώπους γύρω του μεγαλώνοντας, ευτυχισμένους. Η μαμά τώρα, χρειάζεται ένα ποτήρι κρασί!”

Ο μικρός συνεχίζει να κάνει θραύση στο διαδίκτυο και η μαμά του δημοσιεύσει τακτικά φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.




Πηγή