Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πέντε προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου αυτό το καλοκαίρι

Αντηλιακό, λάδι για το μαύρισμα, ιριδίζουσα πούδρα για το πρόσωπο και το σώμα, καλυπτικό μέικ-απ, αδιάβροχη μάσκαρα και δροσιστική λοσιόν για μετά τον ήλιο. Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη ποια θα είναι τα βασικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας τα οποία θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου φέτος το καλοκαίρι, είτε ταξιδέψεις στο αγαπημένο σου νησί, είτε επισκεφτείς το εξοχικό με την οικογένειά σου.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως αν και συνήθως οργανώνεις έγκαιρα και με εξαιρετική προσοχή τη λίστα με τα είδη περιποίησης που θέλεις να έχεις μαζί σου στις καλοκαιρινές εκδρομές, συχνά αμελείς να φροντίζεις για το φαρμακείο των διακοπών σου και συγκεκριμένα, για τα προϊόντα εκείνα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι και να είσαι ασφαλής και άνετη σε κάθε εξόρμηση δίπλα στη θάλασσα.

Στην περίπτωση που σκοπεύεις να απολαύσεις σύντομα μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς μακριά από το κλεινόν άστυ ή θέλεις απλώς να προμηθευτείς εγκαίρως τα απαραίτητα των διακοπών, δίχως να τρέχεις την τελευταία στιγμή, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει πέντε προϊόντα που καλό είναι να μην απουσιάζουν από τη βαλίτσα σου αυτό το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως προορισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr


Πηγή