Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πέντε πρωινά ροφήματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους είναι αποτέλεσμα συνεχών προσπαθειών, συμπεριλαμβανομένης της σωστής διατροφής και της άσκησης.

Αλλά μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτευχθεί πιο άμεσα ο στόχος σας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με το σωστό ρόφημα

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάτε την ημέρα σας επηρεάζει την υγεία και τα επίπεδα ενέργειάς σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τι καλύτερο από τα πρωινά ροφήματα που είναι υγιεινά αλλά και ευεργετικά για την απώλεια βάρους.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Υγιεινά πρωινά ροφήματα για απώλεια βάρους

Λεμονόνερο με σπόρους chia

Τόσο το νερό με λεμόνι όσο και οι σπόροι chia είναι ευεργετικοί για την απώλεια βάρους. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων είναι εκπληκτικός για την υγεία σας, γενικότερα. Για να προετοιμάσετε αυτό το ρόφημα, προσθέστε σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό , χυμό από μισό λεμόνι Μπορείτε επίσης να αναμείξετε μερικές σταγόνες μέλι για γεύση. Τέλος, προσθέστε μια μικρή ποσότητα σκόνης σπόρων chia. Πιείτε αυτό το ρόφημα κάθε πρωί και επωφεληθείτε από τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία που προσφέρει, όπως απώλεια βάρους, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτικά.

PRASINO TSAI LEMONI

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι φημίζεται για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στην υγεία. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από τον κίνδυνο διαφόρων ασθενειών. Χρησιμοποιείται ευρέως για απώλεια βάρους. Η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού θα ωφελήσει επίσης το δέρμα σας.

Μηλόξιδο

Το μηλόξιδο μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και προάγει την υγεία της καρδιάς. Σε μισό ποτήρι νερού, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μηλόξιδο. Αναμείξτε καλά και πιείτε το κάθε πρωί. Προσοχή στη δοσολογία και την ποσότητα. Επίσης, προσπαθήστε να πιείτε το ρόφημα με ένα καλαμάκι για να προστατεύσετε το σμάλτο των δοντιών σας από το όξινο περιεχόμενο.

miloxido

Νερό αποτοξίνωσης

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος και ταυτόχρονα να παραμείνετε υγιείς, μπορείτε να επιλέξετε νερό αποτοξίνωσης. Το Detox Water είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα καθαρίσει το σώμα σας και θα βελτιώσει τον μεταβολισμό σας. Για να το ετοιμάσετε προσθέστε αγγούρι, χυμό λεμονιού, μια φέτα τζίντζερ ή ότι άλλα βότανα σας αρέσουν. Αν το νερό είναι ζεστό, μπορείτε να το πιείτε μετά από λίγο ενώ αν σας αρέσει το κρύο μπορείτε να αφήσετε τα υλικά να απελευθερώσουν τα αρώματά τους.

kimino

Νερό με κύμινο

Αυτό το ρόφημα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον μεταβολισμό σας. Το νερό με κύμινο μειώνει επίσης την πείνα και βελτιώνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Μουλιάστε μια κουταλιά της σούπας σπόρους κύμινου σε ένα ποτήρι νερό όλη τη νύχτα. Στραγγίστε το μείγμα το πρωί και πιείτε το ρόφημα. Μπορείτε επίσης να μασήσετε μερικούς μουλιασμένους σπόρους κύμινου ενώ πίνετε το νερό.

Πηγή: ndtv.com


Πηγή