Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πανελλήνιες 2020 – ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά στο Newsbomb.gr

Πρεμιέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας έκαναν οι Πανελλήνιες 2020, με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται σε, απαιτητικά, σύμφωνα με φιλολόγους, θέματα.

Σήμερα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ κάθονται και πάλι στα θρανία για να δώσουν εξετάσεις οι μεν της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ εκείνοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στα Μαθηματικά. Οι εξετάσεις των μαθημάτων αυτών αφορούν τους υποψήφιους που διαγωνίζονται με το νέο σύστημα, καθώς και εκείνους που δίνουν με το παλαιό.

Στη συνέχεια, στις 19/6 θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, η εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr


Πηγή