Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πράγματα που κάνουν οι μπαμπάδες και οι μαμάδες "λιώνουν"

Πόσες φορές έχετε καθίσει στην άκρη και έχετε παρατηρήσει τον σύντροφό σας να περνά όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας; Σίγουρα πολλές, ειδικά όταν εσείς κάνετε κάποια δουλειά στο σπίτι και εκείνος ο cool τύπος κάνει τα παιδιά να διασκεδάζουν με το δικό του μοναδικό στιλ.

Οι μπαμπάδες όμως κάνουν πολλά πράγματα με το δικό τους αξεπέραστο και ακαταμάχητο στιλ. Ποια είναι αυτά; Ρωτήσαμε φίλες μαμάδες τι τις κάνει να λιώνουν και ιδού τι μας απάντησαν.

1. Ο απίθανος τρόπος που αλλάζουν πάνα

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα τραγούδια που έλεγε ο άνδρας μου στον μικρό κάθε φορά που του άλλαζε πάνα και ο τρόπος που του φορούσε την πάνα. Με τα αυτοκόλλητα ανάποδα. Ποτέ δεν είπα τίποτε. Ποτέ δεν είπα ότι το έκανε λάθος. Μου άρεσε τόσο πολύ που τον έβλεπα να ασχολείται με τον γιο μας!”.

2. Ο τρόπος που κρατούν αγκαλιά τα νεογέννητα

“Έτρεμε την πρώτη φορά που πήρε την κόρη μας στα χέρια του. Φοβόταν ότι θα την πονέσει. Είναι πολύ γλυκό να βλέπεις έναν γεροδεμένο και ατρόμητο άνδρα να φοβάται να πάρει στην αγκαλιά του το λεπτεπίλεπτο μικρό του κοριτσάκι!”.

3. Ξυπνούν μέσα στην νύχτα

“Το καλύτερο πράγμα που έκανε ποτέ για εμένα ο άνδρας μου και αυτό που εκτίμησα περισσότερο, ήταν τα ξενύχτια του το βράδυ! Αντί να ξυπνάω εγώ να ετοιμάσω το γάλα για τα μεταμεσονύκτια γεύματα, το έκανε αυτός! Δεν με άφησε ούτε ένα βράδυ να σηκωθώ!”.

 

mpampades patrotita ti kanoyn 3

4. Κάνουν απίθανα πράγματα για τις κόρες τους

“Ακόμη και τώρα που η κόρη μας είναι 11 ετών, κάθεται και του βάζει λαστιχάκια στα μαλλιά φτιάχνοντάς του κοτσιδάκια. Πώς να μην τον λατρεύω όταν υπομένει όλα αυτά τα βασανιστήρια από την κόρη του!”

5. Πράγματα που κάνουν και κάνουν τη μαμά ευτυχισμένη

“Θυμάμαι μια μέρα ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω. Δούλευα μέχρι το βράδυ. Δεν είχα διάθεση να κάνω τίποτα. Ο νεροχύτης ήταν γεμάτος, το σαλόνι ακατάστατο και όσο έκανα μπάνιο για να χαλαρώσω και να πάω για ύπνο, μου μάζεψε τον νεροχύτη και τακτοποίησε το σαλόνι! Όταν βγήκα δεν το πίστευαν τα μάτια μου! Κάτι τέτοια κάνει αρκετές φορές και τον αγαπώ ακόμη περισσότερο!”.

6. Διαβάζουν τα παιδιά

“Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται αυτονόητο, όμως στο δικό μας σπίτι το διάβασμα το αναλαμβάνει η μαμά. Όταν όμως έχω ανάγκη από ένα διάλειμμα, με χαρά αναλαμβάνει το διάβασμά τους. Πρέπει να τον ακούσετε να διαβάζει γαλλικά… (δεν ξέρει γαλλικά)”.

7. Χορεύουν σαν να μην τους βλέπει κανείς

“Λατρεύω να τον βλέπω να τραγουδάει, να χορεύει, να πηδάει, να κάνει περίεργες φωνές και όλα αυτά για την κόρη του! Εμένα με κάνει να λιώνω!”.


Πηγή