Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πώς θα ενισχύσεις την υγεία του μικρού σου με φυσικό τρόπο;

Ο Οκτώβρης έφτασε, τα σχολεία ξεκίνησαν και τα πρώτα κρυολογήματα δεν θα αργήσουν να σου χτυπήσουν την πόρτα. Αν αναρωτιέσαι πώς θα θωρακίσεις τον οργανισμό του παιδιού σου έχουμε τη λύση: Ανακαλύψαμε την πληρέστερη και πιο γευστική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για παιδιά και εφήβους.

Γράφει η Κατερίνα Ηλιάκη

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα Animal Parade® της Nature’s Plus, για να είσαι σίγουρη ότι το παιδί σου θα λάβει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μέσα από ανεπεξέργαστες και υγιεινές τροφές.

Υγεία και ευεξία!

Υπάρχουν υγιεινά ζελεδάκια; Και όμως ναι! Το Animal Parade είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να πείσεις το παιδί σου να πάρει τις βιταμίνες και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Κυκλοφορεί σε ζελεδάκια ή υποαλλεργικές μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση κερασιού ή διάφορων φρούτων και απίθανα σχήματα ζώων: Λιοντάρια, ελέφαντες, τίγρεις, ιπποπόταμοι κλπ. Είναι το πληρέστερο συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά που θα βρεις στην αγορά καθώς περιέχει 15 βιταμίνες, 8 μεταλλικά στοιχεία και πλήθος υγιεινές τροφές – τις οποίες τα περισσότερα παιδάκια αποφεύγουν με κάθε τρόπο- όπως: σπανάκι, μπρόκολo, καρότo, σπιρουλίνα, παπάγια, μήλο, μάνγκο, καρπούς τριαντάφυλλου κ.ά.

Πρόσφατα προστέθηκε στη σειρά Animal Paradeκαι το Animal Parade Gold, με ακόμη περισσότερες υγιεινές τροφές, όλες βιολογικής καλλιέργειας!

Kids Immune Booster για να καταπολεμήσεις τις γρίπες του Φθινοπώρου

ANIMAL PARADE KIDS IMMUNE BOOSTER Box 3

Για να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί σου με γρίπες και κρυολογήματα όπως κάθε χρονιά, δοκίμασε να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του σύστημα. Το Kids Immune Booster περιέχει βιταμίνη Α (β-καροτίνη), βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και ανοσοενισχυτικό βοτανικό μίγμα από ζυμωμένο-συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού (χωρίς αλκοόλ), πράσινο τσάι (χωρίς καφεΐνη), κουρκουμά, σκόρδο (άοσμο), φύλλο ελιάς και το ανοσοενισχυτικό μανιτάρι shiitake. Επιπλέον, περιέχει γαλακτοβάκιλλο οξεόφιλο για υγιή εντερική χλωρίδα και άριστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Με λίγα λόγια είναι ένα μοναδικό μείγμα όλων των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη κάθε παιδί για να νιώσει ενέργεια, ζωντάνια και να αποφύγει ασθένειες που μπορεί να το ταλαιπωρήσουν.

Κυκλοφορεί με υποαλλεργικές μασώμενες ταμπλέτες- ζωάκια με θαυμάσια γεύση τροπικών φρούτων για να μην δυσκολευτείς καθόλου να πείσεις το μικρό σου να το δοκιμάσει!

Acidophi KiDZ για βελτίωση της πέψης και ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Animal Parade Acidophikidz

Γνώριζες ότι υπάρχουν ευεργετικά βακτήρια; Το Animal Parade Acidophi KiDZ συγκεντρώνει όλα τα προβιοτικά βακτήρια που είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για καλή πέψη και αυξημένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Έτσι, βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία τόσο του πεπτικού όσο και του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει προβιοτικά, διχοβακτήρια, καλλιέργεια Kefir και φυτικές ίνες FOS που δημιουργούν περιβάλλον ευνοϊκό για τα ωφέλιμα και δυσμενές για τα επιβλαβή βακτήρια. Επιπλέον, Ροδόδεντρο του Καυκάσου που χρησιμοποιείται στη Ρωσία για την παρασκευή γιαουρτιού με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες.

Omega 3/6/9 για ισχυρή μνήμη

ANIMAL PARADE OMEGA 3 6 9 JUNIOR Box 3

Βοήθησε το μικρό σου να ανταποκριθεί καλύτερα στις υποχρεώσεις του στο σχολείο με το Animal Parade Omega 3/6/9. Περιέχει ανώτερης ποιότητας εξαιρετικής καθαρότητας ωμέγα λιπαρά οξέα τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία του νευρικού, ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού συστήματος. Βελτιώνει σημαντικά τη μνήμη των μαθητών για να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο!

Tooth Fairy για καλή στοματική υγεία

Tooth Fairy 3

Έχεις βαρεθεί να το κυνηγάς με την οδοντόβουρτσα; Αν και το δικό του παιδί πλένει τα δόντια του μόνο το βράδυ υπάρχει λύση για να ενισχύσεις τη στοματική σου υγεία. Τα δύο μασώμενα ζωάκια περιέχουν: S. Salivarius M18, φιλικό βακτήριο που εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα και στοματικές λοιμώξεις, όπως περιοδοντίτιδα. Επιπλέον, προσφέρει L. Acidophilus, βιταμίνη D3, ασβέστιο και υγιεινές τροφές (σπανάκι, μπρόκολο, σύκο, χουρμάς), ευεργετικές για την υγεία δοντιών, στόματος, οργανισμού. Είναι ιδιαίτερα εύγευστο καθώς περιέχει ξυλιτόλη.

Vitamin C για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος

ANIMAL PARADE VITAMIN C Box 3

Η βιταμίνη C Animal Parade έχει θαυμάσια γεύση πορτοκάλι και περιέχει συμπυκνωμένα εκχυλίσματα μάνγκο, παπάγια, γκουάβα, ανανά, bilbery (φίγγι), grapeseed που σε συνδυασμό με τη φρουκτόζη την κάνουν ακόμα πιο γευστική. Κάθε μασώμενη ταμπλέτα περιέχει συνεργικό συνδυασμό 125 mg βιτ. C και 25 mg βιοφλαβονοειδών που θα τονώσουν τον οργανισμό ενάντια στο κοινό κρυολόγημα και θα ενισχύσουν την καλή λειτουργία του, χαρίζοντας ζωντάνια! Χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα

Μην ξεχνάς ότι το παιδί σου πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός του! Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, διάλεξε το συμπλήρωμα διατροφής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του και συνδύασέ το με ένα πλούσιο θρεπτικό γεύμα!


Πηγή