Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μωρομάντηλα στην καθημερινότητά σας

Τα μωρομάντηλα δεν λείπουν ποτέ από τη τσάντα μιας μαμάς αλλά και από το σπίτι γενικότερα.

Είναι ιδιαίτερα πρακτικά και έχουν αποδειχθεί “σωτήρια” σε πολλές περιπτώσεις με το μωρό.

Όμως η χρησιμότητά τους δεν περιορίζεται στις ανάγκες του παιδιού. Έχουν πολλές ακόμα χρήσεις που θα σας φανούν πρακτικές και στη δική σας καθημερινότητα.

Ας δούμε μερικές από αυτές:

Aφαίρεση μακιγιάζ

Εάν βιάζεστε ή σας έχει τελειώσει το ντεμακιγιάζ ματιών, τα μωρομάντηλα είναι μια καλή λύση για να αφαιρέσετε την μάσκαρα χωρίς να ερεθίσετε το δέρμα.

Αφαίρεση λεκέδων βαφής μαλλιών

Εάν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρέσετε τη βαφή από το δέρμα. Τα μωραμάντηλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά καθώς χωρίς κόπο, απομακρύνουν τη βαφή από τους κροτάφους, το μέτωπο και το λαιμό.

Αφαίρεση σκόνης από τα φυτά

Για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος σκόνης από τα φυτά, ειδικά του εσωτερικού χώρου, περάστε τα φύλλα με μωρομάντηλα. Οχι μόνο θα εξαφανιστεί η σκόνη αλλά θα δείχνουν λαμπερά και φρέσκα.

moromantila

Αφαίρεση λεκέδων

Τα μωρομάντηλα είναι κατάλληλα για την αφαίρεση λεκέδων από σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Από βαμβακερά ρούχα και καναπέδες μέχρι χαλιά και τοίχους. Την επόμενη φορά που θα πρέπει να απομακρύνετε ένα λεκέ, χρησιμοποιήστε ένα μωράντηλο.

Καθαρισμός ψυγείου

Απαλλαγείτε από τη βρωμιά στις λαβές και τα λάστιχα του ψυγείου με μωρομάντηλα.Είναι επίσης απίστευτα χρήσιμα για τον καθαρισμό των εξωτερικών επιφανειών των περισσότερων συσκευών κουζίνας, όπως είναι ο φούρνος μικροκυμάτων, ο βραστήρας , η τοστιέρα και η καφετιέρα.


Πηγή