Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Σε αγαπάω, μαμά!» – 6 αστείοι (και σιχαμεροί) τρόποι που τα παιδιά δείχνουν την αγάπη τους (pics)

Θεέ μου! Σας αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ… Σας αγαπώ τόσο πολύ παιδιά. Με όση δύναμη έχει η καρδιά μου. Και ενώ δεν μπορώ να σας το πω γιατί είμαι μικρός ακόμη… θα σας το δείξω.

Ορίστε 6 φορές που σας λέω «Σ’αγαπώ» με τον δικό μου μοναδικό τρόπο…(ε κάποιες φορές και αηδιαστικό)

1. Βγάζω γουλιές

Όταν σε γεμίζω με γουλιές, σάλια και όλα αυτά… ε… το απολαμβάνω τόοοσο πολύ και θέλω και εσύ να κάνεις το ίδιο. Αλλά μόνο εσύ, επειδή σε αγαπώ. Το να μοιραζόμαστε εξάλλου είναι καλό, έτσι δεν είναι;

2. Εμετούλης…

Όταν μου έρχεται εμετός το καταλαβαίνεις. Γι’ αυτό και αμέσως αρπάζεις ένα μπολ βάζοντάς το κοντά μου πιστεύοντας ότι θα «σωθείς», αλλά εγώ κάνω εμετό μόνο επάνω σου γιατί νιώθω οικεία μαζί σου. Εγώ θέλω μόνο τον ώμο σου ή την κοιλιά σου επειδή εκεί νιώθω ασφάλεια. Δεν θα ήθελα να πιάσει κανείς άλλος το φαγάκι που μόλις έφαγα.

Βλέπεις; Σε ΑΓΑΠΩ!

3. Απαιτώ να κάνετε πράγματα για εμένα

Μερικές φορές το μόνο που θέλω είσαι εσύ. Μαμά, εσένα θέλω να μου αλλάξεις την πάνα, να με βάλεις στο καρεκλάκι αυτοκινήτου ή να με νανουρίσεις. Υπάρχουν και εκείνες οι φορές όμως που μπαμπά, κι εσύ είσαι ο αγαπημένος του μήνα. Όταν σου λέω ότι είσαι ο αγαπημένος μου, είναι γιατί σου δίνω την ευκαιρία να γίνεις ο προσωπικός μου σκλάβος. Θέλω να σου δείξω με αυτόν τον τρόπο ότι σε χρειάζομαι και σε αγαπώ το ίδιο. Σας έχω και τους δυο μέσα στην καρδιά μου.

4. Μου αρέσει να πηδάω επάνω σου

Ενώ μου αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά σου, μου αρέσει επίσης να πηδώ πάνω σου σαν να είσαι ένα φουσκωτό κάστρο στον παιδότοπο. Συγγνώμη αν σε τραυματίζω, αλλά είναι που μου αρέσει να χοροπηδώ πάνω σου μωρέ. Αυτό σημαίνει «σ’αγαπώ» στη δική μου γλώσσα.

mama sagapo 1

5. Μου αρέσει να σου δίνω τις μύξες μου

Όταν βγάζω μια μυξούλα από τη μύτη μου και την κάνω μπαλάκι στα δάχτυλά μου σαν πλαστελίνη, δεν θέλω απλά να την πετάξω. Όχι, είναι η μυξούλα μου και είναι κομμάτι μου! Γι’ αυτό και τη δίνω σε εσένα να την κρατήσεις. Κάτι σαν βραβείο. Ξέρω ότι όλες τις κρατάς, έτσι δεν είναι;

6. Μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί σου

Μου αρέσει να νιώθουμε όλοι ένα! Όταν κοιμάμαι πάνω σου στον καναπέ, έτσι που δεν μπορείς ούτε το τηλεκοντρόλ να πιάσεις ή να πας στην τουαλέτα, είναι γιατί θέλω να σε νιώθω κοντά μου και επειδή σε αγαπώ. 

Όλα αυτά από αγάπη γίνονται! ΌΛΑ.

πηγή: babyology.com.au (ελεύθερη μετάφραση)


Πηγή