Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συγκινητικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν την ομορφιά της μητρότητας (pics)

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μια γυναίκα αυτό που την ενδιαφέρει αμέσως μετά τον τοκετό της, είναι το πώς θα χάσει τα κιλά της κάτι που δεν ισχύει. 

Η γυναίκα με το που φέρει στον κόσμο το μωρό της ανυπομονεί να το γνωρίζει, να το δει, να το αγκαλιάσει, να το φιλήσει και να δακρύσει από ευτυχία που κατάφερε να το φέρει στον κόσμο παρά τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετώπισε. Είναι γνωστό ότι εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη διαφέρει. Άλλη είναι δύσκολη και άλλη εύκολη. Στο τέλος όμως, σημασία έχει  ένα πράγμα. Να είναι υγιής η μητέρα και το μωρό της.

Αυτόν τον υπέροχο δεσμό μητέρας και μωρού, αυτό το δέσιμο που γίνεται αμέσως μετά τον τοκετό δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες της η φωτογράφος, Melissa Jean.

Στις φωτογραφίες της αποτυπώνεται η ομορφιά της μητρότητας. Η αγκαλιά της μάνας, ο  πρώτος θηλασμός του μωρού και όλα εκείνα τα συναισθήματα που δύσκολα κανείς μπορεί να περιγράψει με λέξεις. Οι ραγάδες, τα σημάδια και όλα τα άσχημα συμπτώματα (αναγούλες, ζαλάδες κ.λ.π.) δίνουν τη θέση τους στην ανιδιοτελή αγάπη, στη χαρά και στη συγκίνηση που κάνουν όλα τα παραπάνω να ξεχαστούν.

Απλά και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται πόσο όμορφη είναι τελικά η μητρότητα.




Πηγή