Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ταξιδεύουν στον κόσμο με τα 4 παιδιά τους και δημοσιεύουν απίθανες φωτογραφίες

Η Priscilla Ann είναι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών και λάτρης των ταξιδιών. Την αγάπη της αυτή για εξερεύνηση μοιράζεται και ο σύζυγός της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Για αυτούς τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής, κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

«Η ζωή είναι υπέροχη και ο κόσμος έχει φτιαχτεί για να τον ανακαλύψουμε» γράφει η νεαρή μητέρα στο blog της όπου περιγράφει τις οικογενειακές περιπέτειές τους και τα ταξίδια τους.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας είναι μόλις λίγων μηνών, όμως αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τους δύο γονείς. Ο μικρούλης μπορεί να μην έχει γίνει καν ακόμη ενός έτους, ήδη όμως έχει βρεθεί σε υπέροχα μέρη και οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει η Pricilla στο Instagram της το αποδεικνύουν.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @kauailife

Οι δύο γονείς, άλλωστε έχουν πείρα στα ταξίδια με μικρά παιδιά, μίας και τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τους συντροφεύουν στα ταξίδια τους όλα αυτά τα χρόνια.

H Priscilla και ο σύζυγός της προτιμούν τα φυσικά τοπία, τα δάση, τις λίμνες και τα βουνά. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η νεαρή μητέρα στο Instagram της είναι άκρως εντυπωσιακές και ταξιδεύουν τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίες ξεπερνούν τις 13.500.

taksidi goneis paidia 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @kauailife

Όσο για τα παιδιά, φαίνεται να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα και οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα ή με φόντο βουνοκορφές που κόβουν την ανάσα, είναι υπέροχες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή