Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα καλύτερα δώρα που μπορούν να κάνουν οι έφηβες κόρες στις μαμάδες τους

Οι μαμάδες δύσκολα θα βγουν στην αγορά για να πάρουν κάτι αποκλειστικά για εκείνες. Όσες το κάνουν, καταλήγουν να αγοράζουν περισσότερα πράγματα για τα παιδιά τους παρά για τον εαυτό τους.

Μετά από δύο ιδιαίτερα δύσκολες χρονιές, που πιθανότατα η μαμά σας να αφιέρωσε περισσότερο από τον χρόνο της για να κάνει τις δικές σας μέρες όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικές, δεν σας κατηγορούμε που θέλετε να διαλέξετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για να της δείξετε πόσο την εκτιμάτε. Αν και τα λουλούδια δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, μπορεί να αναζητάτε κάτι πιο συγκεκριμένο και κάτι που θα της δείξει ότι την σκέφτεστε, την αγαπάτε και την ξέρετε πολύ καλά.

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικά δώρα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε είδους μητέρα, είτε λατρεύει να παίζει πού και πού μπιρίμπα με τις φίλες της, είτε να φτιάχνει γλυκά και νόστιμα φαγάκια, είτε της αρέσει να περιποιείται και να φροντίζει τον εαυτό της.

Δεδομένου ότι η 8η Μαΐου είναι μερικές μέρες μακριά, έχουμε φροντίσει όλα σε αυτήν τη λίστα να είναι οικονομικά και φυσικά να μπορείτε να τα βρείτε εγκαίρως ώστε να της τα χαρίσετε τη μεγάλη ημέρα.

Για τη μαμά που κλέβει το lip gloss

Κάντε δώρο στη μανούλα σας ένα lip gloss που θα αγοράζατε και για τον εαυτό σας. Αφού της αρέσουν τόσο πολύ τα δικά σας καλλυντικά, διαλέξτε ένα, σαν να το διαλέγατε για εσάς.

Για τη μαμά που κλέβει το body mist

Κάποιες μαμάδες δεν αντέχουν τα έντονα αρώματα, γι’ αυτό και βάζουν χέρι στα απαλά και φρουτένια αρώματα ή body mist των παιδιών τους. Αν η μαμά σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεν έχετε παρά να της κάνετε δώρο το body mist που φοράτε και εσείς.

Για τη μαμά που λατρεύει τα αρωματικά σαπούνια χεριών 

Αν στο παρελθόν διάλεγε μέσα από μια ιεροτελεστία το σαπούνι χεριών, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε για εκείνη ένα με απαλό άρωμα που θα κρατά ενυδατωμένα τα χέρια της.

Για τη μαμά που σας υπενθυμίζει να πίνετε πολύ νερό

Τι καλύτερο από ένα μπουκάλι νερού, σε μοντέρνο σχέδιο. Αν λέει σε εσάς να πίνετε πολύ νερό, τότε σίγουρα και εκείνη θα πίνει αρκετό νεράκι.

Για τη μαμά που φοράει κραγιόν κάτω από τη μάσκα

Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τη μάσκα της μαμάς λερωμένη, δεν έχετε παρά να της αγοράσετε ένα ανεξίτηλο κραγιόν στην αγαπημένη της απόχρωση.

Για τη μαμά που δοκιμάζει συνέχεια καινούρια προϊόντα μαλλιών

Ένα kit με σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, Scrunchie και ένα λαδάκι είναι ό,τι πρέπει για μαμά που λατρεύει τα προϊόντα μαλλιών και τα αλλάζει συχνά.

Για τη μαμά που λατρεύει τα μυρωδάτα κεριά

Αν η μαμά σας έχει εμμονή με τα μυρωδάτα κεριά δεν έχετε παρά να διαλέξετε κεριά σόγιας με έντονο άρωμα (σοκολάτας, βανίλιας, λεβάντας ή κανέλας).

Για τη μαμά που έχει συνεχώς τα μαλλιά της πιασμένα

Οι περισσότερες μαμάδες με μακριά μαλλιά έχουν το ίδιο χτένισμα. Μαλλιά πιασμένα. Τι καλύτερο λοιπόν από διάφορα κοκαλάκια που θα κρατούν τα μαλλιά της πιασμένα πίσω.

Για τη μαμά που παίζει χαρτιά με τις φίλες

Αν η μαμά λατρεύει να παίζει μπιρίμπα, κανάστα, μπριτζ ή Θανάση, δεν έχετε παρά να της κάνετε δώρο ένα σετ τράπουλας. Φανταστείτε τη χαρά της όταν το δει και με τι καμάρι θα πάει στις φίλες της με το νέο kit ανά χείρας.

Για τη μαμά που φτιάχνει γλυκά και φαγητά

Κι όμως ούτε που φαντάζεστε τι χαρά μπορεί να δώσει μια φόρμα σιλικόνης, μια μαρίζ, ένα σετ κουπάτ ή ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μια μαμά που πειραματίζεται στην κουζίνα.




Πηγή